Nieuws

Video : maak kennis met de nieuwe parfums van de herfst van 2011

Hebben jullie ook zo genoten van het heerlijke weer van de afgelopen dagen? Wat fijn dat we toch nog een lekkere nazomer hebben! Maar de herfst is nu toch echt wel begonnen en dat betekent naast de nadelen (wind, regen, kou...) ook weer voordelen (warme chocolademelk, UGG''s, kaarsjes....) en natuurlijk fijne, nieuwe parfums! Ik heb een video gemaakt waarin ik de nieuwste geuren aan jullie voorstel....

Nou, dat is niet helemaal waar, want het is niet één filmpje, het zijn er uiteindelijk twee geworden, zoveel mooie parfums had ik met jullie te delen! Kijken jullie even mee naar deel 1 en deel 2?*bij de genoemde prijzen ben ik uitgegaan van het kleinste formaat flacon, dit zijn echter niet altijd de flesjes die je ziet in de filmpjes.

Jullie zullen sommige geuren zeker nog een keer voorbij zien komen in een echte uitgebreide review, maar zo hebben jullie wel alvast een leuk overzicht! Het wordt wel moeilijk kiezen in de parfumerie, als je op zoek bent naar een nieuwe parfum! Maar misschien heb ik je door deze filmpjes toch wel een klein beetje op weg geholpen, het is natuurlijk wel erg jammer dat er nog steeds geen geur computer bestaat!

Welke geur spreekt jou het meeste aan? Heb je zelf al één van deze geuren gekocht of getest? Welke geur vond je tegenvallen of vond je juist veel fijner dan je had gedacht?

Deel dit artikel
Back to top