Nagel & Handen

W.I.C. by Herôme Denmark collectie swatches

W.I.C. by Herôme neemt ons deze herfst mee naar Denemarken met hun Denmark collectie. Een klein landje, niet eens zover bij ons vandaan, met prachtige natuurschoon en bijzondere historische plaatsen. Ik heb de zes lakjes uit de collectie voor jullie geswatcht, kijken jullie even mee?

In dit eerdere artikel hebben jullie al meer kunnen lezen over de achtergrond van de kleuren, alsmede een korte uitleg over de gekozen namen. Laten we snel een kijkje nemen bij de zes mooie, Deense kleurtjes!

W.I.C. by Herôme Elsinore - metallic gunmetal grijs met fijne blauwe shimmer
W.I.C. by Herôme Aarhus - prachtige, helderblauw creme
W.I.C. by Herôme Odense - moddergroen creme
W.I.C. by Herôme Aalborg - heel donkerbruin met fijne zilveren shimmer
W.I.C. by Herôme Roskilde - watermeloenroze met een prachtige gouden shimmer
W.I.C. by Herôme Frederiksberg - prachtig paars met fijne roze shimmers, een behoorlijk unieke kleur

Op de foto draag ik bij alle kleuren twee laagjes, iets wat bij de meeste kleuren niet echt nodig is trouwens. Maar uit gewoonte heb ik toch maar twee laagjes opgebracht. Alle lakjes lakten compleet probleemloos, dekten prachtig en drogen heel erg snel. De houdbaarheid van de W.I.C. by Herôme lakjes is goed, zeker met een topcoat natuurlijk.

De lakjes uit de W.I.C. by Herôme Denmark collectie zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar en kosten EUR 7,50 per stuk, je kunt altijd twee lakjes kopen voor de fijne prijs van EUR 12,50. Je vindt de lakjes o.a. in de online shop van Herôme, maar natuurlijk ook bij Parfumerie Douglas en verschillende drogisterijen.

Wat vind jij van deze collectie? Zijn jullie, net als ik, ook fan van Frederiksberg en Roskilde? Of kiezen jullie misschien wel één van de andere vier kleuren als favoriet?

Deel dit artikel
Back to top