Algemeen

Look good....feel better! Help mee door een shopper te shoppen!

"Look good...feel better" is een bijzonder initiatief dat op een positieve manier praktische informatie en advies geeft over uiterlijke verzorging bij de ziekte kanker. Door het geven van wrokshops, individuele behandelingen en het geven van informatie, tips & adviezen helpen ze veel vrouwen. Deze week is er een speciale actie, lees snel even verder.... 


Niets is zo belangrijk als een goede gezondheid, daar zal iedereen het zeker over eens zijn. Maar als die gezondheid je in de steek laat en je de strijd aangaat met de vreselijke ziekte kanker, zelfs dan kan er zoiets "oppervlakkigs" als een mooi uiterlijk een rol gaan spelen. Als je ziek bent, dan zul je dat terugzien in jouw uiterlijk, iets wat iemand best eens dwars kan zitten, tenslotte blijven we allemaal vrouwen die er mooi en verzorgd uit willen zien. En stel je dan eens voor dat ook nog eens jouw haren uitvallen, maar ook jouw wimpers en wenkbrauwen, daar word je echt wel verdrietig van.....bekijk dit filmpje maar eens.Gelukkig zijn er fijne initiatieven zoals "Look good....feel better" die op allerlei manieren vrouwen een steuntje in de rug proberen te geven, iets waar de redactie van Beautyscene.nl alleen maar onze steun kan geven! Je ziet de vrouwen zichzelf terugkrijgen na het bijwonen van een workshop. 

Wij, maar ook onze lezers, kunnen "Look good.....feel better" helpen, vanaf deze week is er een speciale actie bij D.A. waarbij je voor EUR 1,00 een roze shopper kunt kopen. De opbrengst van deze actie komt geheel ten goede aan "Look good....feel better"! Daarnaast krijg je ook nog eens extra korting op verschillende producten! Bekijk alle informatie op de website van D.A.


Kopen dus!! En waarom neem je er niet direct een paar mee en deel je ze uit aan jouw vriendinnen, zussen, collega''s en anderen? 

Meer informatie vind je op www.lookgoodfeelbetter.nl

Deel dit artikel
Back to top