Nieuws

Garnier presentatie en interview met Yfke Sturm

Twee weken geleden presenteerde Garnier, vol trots, hun nieuwste producten aan een select gezelschap van de Nederlandse beautypers. Vol trots, natuurlijk omdat de innovatieve BB cream Miracle Skin Perfector en de fijne Garnier Intensive 7 days bodymilk prachtige producten zijn maar ze zijn ook behoorlijk trots op hun nieuwe ambassadrice, Yfke Sturm.

Yfke is de komende tijd in heel Europa het gezicht van één van de meest veelbelovende producten van Garnier, de BB cream Miracle Skin Perfector, een 5-in-1 gezichtsverzorgingscrème die de hit zal gaan worden bij alle Nederlandse vrouwen, althans, dat is mijn voorspelling! Lezen jullie even verder voor het interview dat ik met Yfke had?

Voor het interview was er een fijne kookworkshop voor ons gepland bij het bijzondere Rijk van de Keizer in Amsterdam, een groene parel in de hoofdstad. De workshop was erg bijzonder, mede omdat alle ingrediënten te maken hadden met de natuurlijke ingrediënten van Garnier producten. De creatieve koks bedachten recepten met Aloë Vera (fijne smoothies met aloë vera, maple syrup en biologische yoghurt), prachtige Avocado bonbons met witte chocolade en een heerlijke Thaise salade met o.a. bamboe, mango en een verrukkelijke pittige marinade.Tijdens de workshop deed Yfke trouwens gewoon mee met ons, het is echt een bijzonder lieve, spontane en vriendelijke meid. Natuurlijk is ze ook nog eens bijzonder mooi met haar lange benen (echt...waar is het einde?), haar prachtige huid en sprankelende blauwe ogen. Dat Garnier voor Yfke heeft gekozen is zeker niet verwonderlijk!Tijdens ons interview, dat plaats vond na de kookworkshop, deed Yfke een lekker pashima om, pakten we samen een latte en gingen er eens goed voor zitten, ze nam alle tijd, dat was echt erg fijn!
Yfke zag er prachtig uit in een roze French Connection jurkje met flashy luipaardprint peeptoes (dom genoeg ben ik vergeten te vragen van welk merk ze waren!), ze heeft een hele mooie huid en droeg eigenlijk amper make-up op wat mascara en Garnier BB cream na.

Yfke, wat leuk dat ik je even kan spreken, ik heb een aantal korte vraagjes voor je omdat onze lezers natuurlijk best nieuwsgierig zijn naar jouw “beauty geheimen”. Als model reis je veel, zijn er producten die je tijdens het reizen ben tegengekomen en die tot jouw favorieten behoren?

Ik reis inderdaad veel, zo woon ik nu in New York, maar kom ik nu van Mallorca vandaan waar ik een paar dagen gewerkt heb. Vandaag ben ik natuurlijk een dagje in Amsterdam en daarna weer terug naar huis. Of ik favorieten heb, jazeker, ik kan er wel een paar opnoemen : Embryolisse crème, al gebruik ik het wel met mate (nu ook in Nederland te koop), Inneov voedingsupplementen voor een mooie huid (binnenkort ook in Nederland te koop) en mijn onmisbare Clarisonic, zo jammer dat ze die hier niet verkopen!

Heb je ook nog echte, onmisbare beautyproducten, naast die favoriete Clarisonic?

Natuurlijk, ik ben echt een enorme fan van de Garnier BB cream Miracle Skin Perfector, zo’n goed en praktisch product dat ideaal is als je zoals ik druk bent en er toch goed uit wil zien. Het zorgt echt goed voor mijn huid, hydrateert mijn huid heel goed (erg fijn in het vliegtuig...), zorgt voor een bescherming tegen de zon, het maakt mijn huid mooi egaal met een frisse glans en het corrigeert eventuele fijne lijntjes. Maar ik ben ook gek op vaseline, dat ik echt overal op smeer, op mijn lippen, maar ook op mijn oogleden of andere droge plekjes, ik kan niet zonder. Ik ben ook gek op Bio-oil, dat gebruik ik om mijn lichaam mee in te smeren, zo blijft de huid mooi en glanzend. La Mer is ook één van mijn favoriete merken, ik ben gek op hun eye balm.

Je hebt een prachtige huid, doe je naast het verzorgen ervan nog iets extra’s qua gezichtsbehandelingen?

Eerlijk gezegd niet zo vaak, ik geloof dat je de huid zo min mogelijk moet belasten, tenminste niet als het niet echt nodig is. Natuurlijk heb ik ook weleens een puistje, maar ik ren dan niet direct naar een dermatoloog ofzo. Ik probeer dan juist om extra op mijn voeding te letten en wat te relaxen, vaak komt het toch door stress. Het kan ook een reactie zijn op een product dat een visagist heeft gebruikt tijdens een shoot. Maar gelukkig komt dat niet zo vaak voor, ik gebruik natuurlijk ook een goede basis.

Je bent heel druk, reist van hier naar daar, hoe ontspan je?

Ik vind het heerlijk om een paar uurtjes in mijn “home spa” door te brengen. Ik sluit mij dan op in de badkamer en scrub, badder en smeer....een heerlijk masker, wat lekkere geurkaarsen, een lekkere kop thee en ik ben weer helemaal ontspannen!

Dank je, Yfke, voor dit gezellige interview!

Op de foto gaan met een topmodel is altijd tricky.....en ja, ik had ook hele hoge hakken aan *wink*

Tijdens het interview kwam het gesprek ook nog even op Twitter, Yfke twittert sinds kort ook! Natuurlijk heb ik haar direct toegevoegd, zo blijf ook ik op de hoogte van haar belevenissen! Haar Twitter naam is @yfkesturm, voeg haar zeker even toe als je benieuwd bent naar het leven van een topmodel.

Binnenkort horen en zien jullie meer over de innovatieve Garnier BB cream Miracle Skin Perfector op Beautyscene.nl, ik kan jullie alvast verklappen dat we een klein testpanel gaan organiseren! Hou ons dus zeker in de gaten!
De Garnier BB cream Miracle Skin Perfector is vanaf heden te koop in twee tinten, de adviesprijs is EUR 13,99.

Deel dit artikel
Back to top