Nieuws

Bourjois Paris Fantasy - kerstcollectie 2011

Na het fijne zonnige weekend, breng ik jullie vandaag weer even in kerfstsferen met de Bourjois Paris Fantasy make-up collectie. Bourjois kiest voor hun feestdagen collectie voor glitters, spelen met licht en donker en voor een zachte, finish als ware het een bontkleedje. Lezen jullie even verder?

De Bourjois Paris Fantasy collectie zal waarschijnlijk in november 2011 in de winkels te vinden zijn, er zijn weer leuke nieuwe producten opgenomen in de collectie zoals fijne oogschaduwpalette''s en een nieuwe versie van de Smokey effet oogpotloden.Eye pearls quintet in 4 kleurencombinatie''s EUR 13,50
Gebakken oogschaduws met mineralen, geschikt voor gevoelige ogen. De finishes van de oogschaduw zijn verschillend, van mat naar glitterig.

Création (61)
Illusion (62)
Sublimation (63)
Révélation (64)

Professional double tipped applicator EUR 9,90

Een heel fijne kwast met 2 uiteinden die de oogschaduw mooi kan vervagen bij de wimperimplant, ook erg geschikt voor het uitvagen van kohlpotlood


Effet Smoky glitter pencils in 4 kleuren Sparkling granite(79), Sparkling mocha (80), Sparkling navy (81) en Sparkling emerald (82) EUR 8,40

Naast de bovenstaande nieuwe producten, vinden we ook nog wat oude bekenden terug in de Paris Fantasy collectie. Dat is trouwens niet helemaal waar, want de 2e mascara van rechts is de laatste versie van de Mascara Volumizer met extra pigment waardoor de mascara mooi zwart is. De Mascara Volumizer Ultra Black kost EUR 14,90, net zoals de "normale" zwarte versie.

Ook op lippen en nagel zien we geen nieuws, best jammer, want ik vind persoonlijk dat er toch wel tenminste één of twee nieuwe lip- of nagelkleurtjes bij een feestdagen collectie horen! Maar goed, de Sweet Kiss naturel Rose Innocence en de So laque Ultra shine Bleu Asphalte zijn wel erg mooi. Beide producten maakten deel uit van de fijne Paris Ballerine lente collectie, die jullie in dit artikel nog even kunnen terugzien. 


Ik heb helaas geen exacte datum waarop de collectie in de winkels zal liggen, maar ik denk dat je moet rekenen op begin november. Je vindt de producten van Bourjois o.a. bij Parfumerie Douglas, Etos en Sephora.

Wat vinden jullie van de producten van Bourjois? Zijn jullie benieuwd naar de nieuwe producten uit deze collectie?

Deel dit artikel
Back to top