Algemeen

Sunday discussion - Indian Summer, yay or nay?

Op LushiousBeauty.nl hadden we een wekelijkse rubriek die wij de "sunday discussion" noemde. Tijdens de overgang naar Beautyscene.nl zijn de comments jammer genoeg verdwenen, één van de redenen om deze rubriek nieuw leven in te blazen. We zullen zowel oude als nieuwe onderwerpen behandelen, geef jij ook jouw mening?

Vandaag geen echte discussie, daarvoor is het gewoon te mooi weer, iedereen is toch aan het genieten van dit heerlijke weekend!

Maar ik heb toch wel een vraagje, nu we een geweldige nazomer ofwel Indian Summer hebben, kwam bij mij de volgende vraag boven. Is zo''n nazomer wel op alle vlakken fijn?

Nu de winkels vol liggen met de nieuwste mode, de fijnste nieuwe herfst make-up collecties, kruidnoten, speculaas, fijne Halloween nagellakjes, stampotgroenten en nieuwe UGG''s, komt deze nazomer eigenlijk helemaal niet zo van pas. Ik wil "gewoon" al mijn nieuwe spulletjes aan & gaan gebruiken, maar dat kan nu niet!


Natuurlijk, ook ik geniet van de zon en trek er even extra op uit met de kids of lig tot ''s avonds in de jacuzzi, maar eigenlijk ben ik er ook wel een beetje klaar mee!


Herken je dat gevoel of snap je er helemaal niets van?

Geniet van deze fijne zonnige dag!!!

Deel dit artikel
Back to top