Inspiratie & Tutorials

Top 10 van september 2011

De laatste dagen wordt mijn to do list langer en langer. Met grote letters bovenaan deze lijst stond tot vandaag: FAVORIETEN VAN SEPTEMBER. Ik wilde deze maand persé een beetje op tijd zijn met mijn lijstje van de afgelopen maand en dat is gelukt. 

Met de deur in huis vallen is meestal wel prettig met top 10 lijstjes, dus ook vandaag begin ik direct met het vertellen over de producten die deze maand tot mijn favorieten behoren. De meeste producten hebben jullie de afgelopen maand voorbij zien komen maar er is ook een kleine selectie producten die ik momenteel  test (en zeer enthousiast over ben). Deze producten komen in een later stadium alsnog wat meer uitgebreid voorbij.

De melkachtige Weleda 2-in-1 Reiniging (EUR 9,75) is geschikt voor de normale en gemengde huid. Deze reinigt mild en verfijnt de poriën in één stap en houdt daarbij de vochtbalans op peil. Het product verwijderd overigens geen waterproof oog make-up producten. Daar heb je een meer specifiek product voor nodig. De lichte structuur en de fijne citrus geur zorgen ervoor dat ik dit product meer dan graag gebruik.

Druk, druk, druk! Dus zo nu en dan is een massage helemaal niet zo’n gek idee. De warm geurende Dr. Hauschka Amandel St. Janskruid olie (EUR 15,95) maakt mijn huid zacht en ondersteunt de huid bij het vasthouden van vocht. Je kunt de olie natuurlijk prima als lichaamsolie gebruiken maar ik vind de olie heerlijk als massageproduct. Binnenkort kunnen jullie trouwens een artikel verwachten waarin ik een aantal heerlijke massageproducten op een rijtje zet. 

J'Adore L'Eau parfum (vanaf EUR 69,00) is een heerlijke combinatie van een klassieke eau de cologne samen met de bloemenessences van het originele J'Adore parfum.  De geur bevat Magnolia en Ylang-ylang gecombineerd met kenmerkende eau de cologne ingrediënten: Neroli en de Bergamot. Prettig aan deze geur is dat hij draagbaar, fris en levendig is.

China Glaze It’s Alive (EUR 5,95) is zo’n kleurtje waar je jouw ogen niet vanaf kunt houden. Deze bijzondere groene glitternagellak is zeer compact en geeft een uitermate goede dekking in twee laagjes. Deze China Glaze Halloween collectie van dit jaar is trouwens in zijn volledigheid een voltreffer. In dit artikel vind je alle kleurtjes nog even op een rijtje.

Eigenlijk vond ik tot voor kort dat mint groene nagellakjes hun beste tijd wel gehad hadden tot ik Misa Catch a Flick (EUR 6,95) tegenkwam. Deze mint groene nagellak bevat een vleugje blauw, maar zeker ook een vleugje grijs waardoor hij pit krijgt. Mint groene nagellak is back, en hoe!

Nu ik mijn favorietenlijstje aan het samenstellen ben valt mij een aspect toch behoorlijk op: alle nagellakjes die vandaag voorbij komen zijn groen! Dat is vast geen toeval. Zoya Dree - EUR 8,95 (nu niet gaan denken aan Dreetje Hazes, dat zou eeuwig zonde zijn!) Dree is een warme camouflage groene crème nagellak en bevat een snufje bruin. Dit geeft de nagellak een warme uitstraling en daarom is deze tint uitermate geschikt voor de dames met een lichtere huidskleur.

De Les Jeans de Chanel collectie bevat drie jeansblauwe nagellakjes die exclusief verkrijgbaar zijn/waren bij de diverse Chanel boutiques. Net toen ik had besloten deze collectie aan mijn voorbij te laten gaan (tja… zo nu en dan heb ik last een vlaag van verstandsverbijstering) kreeg ik de Coco Blue nagellak van die lieve Debbie. Ik ben haar eeuwig dankbaar want de licht blauwe nagellak met de mooie shimmer heeft zoveel pit! Ik word er blij van!  Hebben jullie hem trouwens al op haar nagels gezien? Kijk hier even!

Ik ben dol op een plaatselijk glans-waasje op mijn huid. De Estee Lauder Pure Color Illuminating Powder gelée (EUR 37,50 - limited edition) geeft warme beige/gouden tint met heel veel glans. Het heeft mijn voorkeur om het product met een brush aan te brengen maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je vingers te gebruiken. Prachtig als highlighter op de jukbeenderen maar ook als glansje in het decolleté.

Vandaag heb ik ook een enorm fijne budget tip voor jullie in de vorm van de Etos Hand & Nail lotion (EUR 1,49 - 75 ml). Deze bevat vocht inbrengende bestanddelen en wordt razendsnel opgenomen door de huid. De tube is niet te groot waardoor hij uitstekend in jouw handtas past, maar ik heb ervoor gekozen om deze op mijn bureau te plaatsen. Als bonus kan ik jullie melden dat de lichte bloemengeur simpelweg heerlijk is.

Zeer binnenkort zullen jullie meer lezen over de bijzondere Davines OL/OIL (EUR 39,00 – 135 ml). Dit is een multifunctioneel haarproduct dat niet alleen zorgt voor prachtig glanzend haar maar het product verminderd ook pluizen en reduceert de droogtijd tijdens het föhnen. Ik ben fan!

Welke producten hebben jullie de afgelopen maand veelvuldig gebruikt? Hebben jullie nog aanraders die je bij Beautyscene.nl nog niet voorbij hebt zien komen? Wij horen het graag van jullie!  

Deel dit artikel
Back to top