Algemeen

Wij houden van beauty bloggen!!!

Wij houden van bloggen over beauty! Wij houden van swatchen, van testen, van reviewen, van smeren, van fotograferen, van snuffelen en van voelen van alle fijne beautyproducten die we op de redactie hebben! Het is echt onze passie en dat delen we graag met jullie. Maar we weten ook dat er heel wat beauty bloggers in wording zijn die misschien weleens wat tips van ons kunnen gebruiken, daarom hebben we vanavond een spreekuur op Facebook.

Hou jij net zoals wij, van beauty bloggen en heb je daarover vragen? Dan kun je die vanavond, vanaf 18.00 uur stellen op onze BeautysceneNL Facebook pagina. Je kunt er alle vragen over beauty bloggen stellen en wij doen ons best die voor jullie te beantwoorden. 

Het is misschien leuk om te weten dat ik (Debbie) in oktober 2007 ook heel klein ben begonnen, ik startte toen het eerste Nederlandstalige beauty forum op en in februari 2009 ging LushiousBeauty.nl, de voorloper van Beautyscene.nl, van start. Je kunt de allereerste artikelen nog altijd terugvinden op Beautyscene, zo grappig om te zien. In de vier jaar die voorbij zijn gegaan is er enorm veel gebeurt en zo zijn we nu één van de best bezochte websites over beauty in Nederland. Ervaring met beauty bloggen genoeg en die willen we vanavond graag met jullie delen.

Dus.....don''t be shy en ga meteen naar onze Facebook pagina en stel daar al jullie "brandende" vragen over beauty bloggen op ons prikbord ofwel onze wall! Tot straks! We beantwoorden de hele avond jullie vragen!

?>
Deel dit artikel
Back to top