Reviews

Dior: Nude 'Charlize Theron' look

Nog niet zo lang geleden heb ik een bijzonder leuke avond gehad waarin Charlize Theron, Wim Thompson, National Make-up artist van Dior en natuurlijk de mooie producten van Dior de hoofdrol speelden. De look waarmee ik naar huis ben gegaan die avond was een schot in de roos, vandaag licht ik deze look graag nog even toe.

Ik ben dol op vakmensen die vol passie over hun missie kunnen vertellen. Wim Thompson ademt Dior uit. Deze bijzondere man houdt zich in het dagelijks leven met name bezig met het vertalen van Dior catwalk looks naar draagbare stijlen die jij en ik thuis op een meer simpele manier kunnen aanbrengen.Stralend middelpunt was natuurlijk Dior boegbeeld Charlize Theron die op de prachtige reclamebeelden en posters nog groter  en mooier leek dan ze normaliter is. Als je goed naar de mooie J’adore beelden van Charlize kijkt dan zie je dat deze dame eigenlijk helemaal geen opvallende make-up draagt, maar dat de kracht haar prachtige huid is, en dat is nu eigenlijk direct het sleutelwoord waarover Thompson mij meer vertelde.


Selectie producten gebruikt voor de nude Charlize look

Deze herfst is het volgens Dior (wat draagbare looks betreft) namelijk met name erg belangrijk om een mooie, egale basis te creëren. Een flawless skin gecombineerd met een strakke eyeliner,  lichte eyeshadow, verlengende mascara  en mooie lipstick. Maar misschien wel net zo belangrijk als de egale basis staat op het verlanglijstje een zachte glow. Dit zou te doen moeten zijn, ook op dinsdagochtend 07.00 uur nietwaar?


De bovenstaande look die Thompson bij mij creëerde is samengesteld door een aantal producten die ik met jullie wil delen. De basis is namelijk uitermate draagbaar en met een kleine variatie kun je alle kanten op, sterker nog: Daar kun je de herfst mee doorkomen.

 

Als foundation werd de Diorskin Forever foundation (EUR 43,50 – 50 ml) in de kleur Beige Claire gebruikt. Deze is ideaal vanwege het Nano-Stretch network. Deze methode zorgt voor een bijzonder egale huid. Deze foundation werd gemengd met de Hydra Life Skin Perfect (EUR 64,00 - 50 ml). Dit product hydrateert de huid, zorgt voor een nog meer egaal resultaat en verzorgt voor een natuurlijke glow waardoor de foundation meer diepte krijgt.Links: Diorskin Forever foundation - Rechts:   Hydra Life Skin Perfect 

Als oogschaduw is gekozen voor een combinatie uit het 5-couleurs Iridescent 609 palette (EUR 55,50). De Het palette bevat vijf kleuren met parelmoerglans. In de ooghoeken gebruikte Wim de roze tint op het bewegend ooglid, de lichte crème tint en in de crease de licht bruine kleur. De eyeliner is de Diorliner Precision in Black (EUR 35,00) waarmee zelf ik een strak lijntje kan trekken en de mascara die ik draag is de zeer populaire Diorshow Iconic (EUR 32,00) wederom in Black.5 - couleurs Iridescent 609 palette

5-couleurs Iridescent 609 palette De Poudre Shimmer Diorskin (EUR 44,50) in de kleur Amber Diamond 002 vind ik persoonlijk het paradepaardje van dit moment. Deze geeft een  transparant, subtiel  lichtwaasje. De lipstick die ik draag is de Rouge Dior (EUR 31,00) in de kleur Beige Indécise 298. Het geheim van deze lipsticks zijn de  hyaluronzuursfeertjes die de lippen voller maken. Deze zijn omhuld met pigmenten en zorgen aan de oppervlakte van de lippen voor een schitterende en diepe kleur.
V.l.n.r: Diorliner Precision Black, Rouge Dior lipstick in Beige Indécise,  Poudre Shimmer Diorskin Amber Diamond

Natuurlijk ben ik zelf ook nog even aan de slag gegaan met de producten die jullie in dit artikel voorbij hebben zien komen, om jullie te laten zien dat een natuurlijke en draagbare look ook thuis prima te bewerkstellen is. De afbeeldingen zijn gemaakt om 07.15 uur vanmorgen. Uitgeslapen was ik niet echt, maar je ziet dat met een beetje glans en een lichte basis make-up je zonder zorgen kunt beginnen aan een (donkere) dag.De bovenstaande producten zullen je daar zeer zeker bij helpen. Deze kun je aanschaffen bij een van de officiële verkooppunten van Dior, zoals Parfumerie Douglas, ICI Paris XLen de Bijenkorf.
 

Deel dit artikel
Back to top