Reviews

Yves Rocher Couleurs Nature: spelen met intense kleuren

In de Couleurs Nature collectie van Yves Rocher vind je een overvloed aan kleuren, allen geïnspireerd op de natuur. Echte, unieke en intense kleuren die uitnodigen om aangebracht te worden op lippen en nagels. Rood, aubergine, beige en chocolade: krachtige kleuren die je ook fijn met elkaar kunt matchen en ''missmatchen''.

Kortom, alle reden om even onze review te bekijken en een lijstje te maken om extra voordelig te shoppen met de fijne kortingscode van EUR 5,- die je onderaan deze review vindt!In dit artikel heeft Wendy jullie al kennis laten maken met de prachtige nagellakkleuren van de Couleurs Nature collectie van Yves Rocher. Zes nieuwe nagellakken (rood, aubergine, taupe, robijn, framboos en chocolade) met een hoge concentratie glanshars van de Elemi, een boom afkomstig van de Filipijnen. Dankzij de hoge concentratie pigmenten is de lak in twee laagjes prachtig dekkend. De nagels zijn glad, extra kleurrijk en perfect gelakt, mede door het fijne kwastje. Yves Rocher nagellak bevat geen tolueen of formaldehyde, de lakjes kosten EUR 8,50 per stuk (5,5 ml).

v.l.n.r. taupe, aubergine en rood
Taupe
Aubergine
Rood

Een andere aanwinst zijn de crèmige, mooi gepigmenteerde Yves Rocher Hydraterende crème lipsticks (EUR 14,90 per stuk), die verkrijgbaar zijn in 6 nieuwe (rood, framboos, terracotta, beige, roos en mauve), klassieke, geconcentreerde tinten, rijk aan zuivere pigmenten. De kleur is dieper en intenser waardoor het effect helderder en extra kleurrijk is.Aan de lipsticks is sesamolie, afkomstig uit de biologische landbouw, toegevoegd. De olie is zeer voedend en zorgt voor een optimaal vochtgehalte van de lippen. De Yves Rocher Hydraterende crème lipsticks  bevatten geen dierlijke bestanddelen en dus ook geen karmijn van schildluizen, wat vaak gebruik wordt om de rode kleur te versterken.

van boven naar beneden : beige, mauve en framboos
van links naar rechts : beige, mauve en framboos
 
De Yves Rocher lipsticks zijn heerlijk in gebruik, ze zijn lekker smeuïg om aan te brengen, hebben een goede dekking en voelen prettig aan op de lippen. De lipsticks hebben een lichte, bloemige en licht-zoete geur die vrij snel lijkt te verdwijnen waardoor je er eigenlijk niet zoveel van merkt. De houdbaarheid is goed, niet extreem lang, maar de kleur rood bleef eigenlijk prima een paar uur lang op mijn lippen zitten.

Hieronder nog even de lipsticks geswatcht en een "full face" foto.
Prachtige kleuren toch? Natuurlijk ben je misschien geneigd om de rode lipstick te combineren met de rode nagellak? Maar doe het eens helemaal anders!! Combineer de rode lipstick eens met de prachtige paarse Aubergine nagellak of combineer de "nude" beige lipstick met de "vampy" rode nagellak. Niets is te gek bij Yves Rocher dit najaar!!

Yves Rocher heeft nu ook een fijne verlengende mascara, de 360°  length mascara (EUR 17,50) met een handig en precies borsteltje dat alle wimperhaartjes één voor één volledig omhuld en verlengd. Zeker ook het proberen waard!

Yves Rocher heeft een aantal fijne winkels, maar staat natuurlijk zeker bekend door zijn handige webshop waar je alle bovenstaande producten simpelweg kunt bestellen.

Met de speciale kortingscode "beautyscene" krijg je t/m 31 oktober 2011 EUR 5,00 korting op iedere bestelling vanaf EUR 12,50.

Happy shopping!

Deel dit artikel
Back to top