Reviews

Diesel Loverdose - vallen mannen echt in katzwijm?

Hebben jullie de commercial van de nieuwe Diesel Loverdose parfum al gezien op t.v.? Alle mannen vallen voor Ashley Smith, natuurlijk komt dat door haar betoverende parfum! Het is een bijzondere, bijna verslavende geur die bij mij vooral opvalt door zijn zoethoutnoten, waardoor ik echt alleen maar aan drop kan denken. Drop, ik hou er helemaal niet van maar in Diesel Loverdose is het ook voor mij onweerstaanbaar en ik ben niet eens een man.


Naast een bijzondere geurcompositie valt Diesel Loverdose ook op door de prachtige, hartvorminge roze/paarse flacon. Bij het zien van de flacon zal je direct duidelijk zijn, dit is een harstochtelijke flacon die behalve sensualiteit ook stoerheid uitstraalt, maar ook luxe door de geslepen glazen flacon. De zwarte "dolk" die in de flacon te zien is doet je vast denken aan een moment dat jij eens een "steek  in je hart: hebt gehad.....haven''t we all?Met het uiterlijk van Diesel Loverdose zit het zeker goed, maar we kopen natuurlijk geen parfum voor de flacon (??? nou ja, ik laat mij toch weleens overhalen *wink) Geen zorgen, tenminste, als je houdt van een rijke, oriëntaalse, houtachtige geur met een vleugje drop!


Diesel Loverdose is opgebouwd uit de volgende geurnoten: zoethout, steranijs, mandarijn, citroenschil, sambacjasmijn, vanille, ambrox, ceder en sandelhout.


Ik vind het echt een verslavende geur, hij intrigeert mij behoorlijk en dat is best bijzonder omdat ik vrijwel dagelijks nieuwe geuren ontdek en gebruik. Toch blijft Loverdose mij iedere dag weer vragend aankijken om gebruikt te worden en ik stel niet graag teleur. Maar zelfs als ik Loverdose niet draag ruik ik haar overal terug, de geur blijft enorm lang hangen in kleding en in mijn haren.  De zoethout prikkelt mij het meeste, maar ook de mooie jasmijn en zwoele vanille gecombineerd met hout zijn erg fijn.

Kortom, Diesel Loverdose is wat mij betreft zeker een aanrader als je houdt van dit soort houtige, oriëntaalse geuren, als dropliefhebber moet je deze geur echt gaan besnuffelen in de winkel! En kijken jullie nog even mee naar de commercial? 


Diesel Loverdose is verkrijgbaar in verschillende formaten, de geur ligt nu in de winkels, hieronder vind je de adviesprijzen. Klik op de prijzen en je kunt de geur direct shoppen.

Deel dit artikel
Back to top