Nagel & Handen

Diamond Cosmetics : Herfst collectie 2011

Wat mij betreft heeft de herfst zijn intrede gedaan, en eigenlijk vind ik dat wel prima! De kleuren veranderen en ik ben wel toe aan warme tinten. Vandaag presenteren wij jullie de herfstcollectie van Diamond Cosmetics, een leuk en zeer betaalbaar nagellakmerk met leuke en vernieuwende kleurtjes.

Herfst staat veelal voor donkere en warme tinten. Niet iedereen is dol op bruin, zwart, donkergroen en bordeaux dus zocht Diamond Cosmetics de gulden middenweg, en met succes! De zes koppige collectie bevat twee uiteenlopende groentinten, twee bruine varianten, een peachy nagellak en een warme rood tint.

Tropical Smoothy vind ik als naam briljant gekozen. Wanneer je de kleur goed bekijkt ziet deze er inderdaad, zacht en smeuïg uit. De nagellak bevat een crème finish en oogt ook op mijn bleke handen warm en vol.Mijn favoriet uit deze collectie is Nerves of Steel. Deze bleek groene nagellak bevat een vleugje grijs en bevat als finishing touch een mooie zilveren microglitter. Deze microglitter is zo klein dat je deze goed kunt verwarren met een frosty finish. Bijzonder mooi, draagbaar en helemaal hot.Toch op zoek naar een meer donkere tint groen? Dan ben je vast enorm gecharmeerd van de Mad Money nagellak. Ook deze nagellak bevat net zoals de nerves of Steel een groene microglitter die net even een tint lichter is in vergelijking tot de donker groene basiskleur.Ruby Red is zo’n rode nagellakkleur die eigenlijk iedereen kan hebben. Deze tint maakt de huid niet bleker en bevat de inmiddels bekende microglitter. Deze microglitter is brons/oranje en maakt de nagellak bijzonder warm en draagbaar.Bronzed beauty is het nagellakjes met de meeste glitters uit deze herfstcollectie. De karamel kleurige nagellak bevat bronzen glitters en zal zonder enige twijfel een schot in de roos zijn voor veel nagellakliefhebbers.Als ik zou moeten kiezen tussen de twee bruintinten uit deze collectie zou ik toch kiezen voor de Natural Beauty. Eigenlijk is deze kleur het tegenovergestelde van de Bronzed Beauty. Het is een koelere tint en dat komt door de zilveren microglitter die is toegevoegd. Deze glitter maakt de nagellak in mijn ogen net iets meer bijzonder ten opzichte van het bronzen zusje.De nagellakjes uit de Diamond Cosmetics herfstcollectie (EUR 3,95 per stuk) zijn verkrijgbaar bij Boozyshop.nl en hebben allemaal een uitermate goede houdbaarheid, vooral in combinatie met een goede dry fast top coat. De lakjes geven een prima dekking in twee laagjes, ik had zelf wel drie laagjes nagellak nodig bij de Bronzed beauty variant. Iets om rekening mee te houden.
 

Deel dit artikel
Back to top