Nieuws

Bobbi Brown Party collection 2011

Hebben jullie al zin in fijne, cosy kerstfeestjes bij de kerstboomlichtjes en de open haard? Of misschien hebben jullie de New Years party wel al helemaal gepland? Één van de belangrijkste "problemen" is natuurlijk jouw make-up look voor de aankomende feestdagen! Maar geen nood, in november vind je bij Bobbi Brown de Party Collection! Kijken jullie even mee?De Party collectie van Bobbi Brown is gebaseerd op de herinneringen die Bobbi heeft van haar moeder toen die zich vroeger gereed maakte om naar een feestje te gaan. Ze zag haar moeder opvallende witte oogschaduw, een dikke zwarte eyeliner en extreem lichte lipstick opdoen, helemaal passsend in de jaren zestig! Behoorlijk glamourous, vond Bobbi, en die glamour zien we terug in de Party collectie.

Party shimmer brick EUR 44,00 (limited edition)
Goud of zilver? Je hoeft nu niet meer te kiezen maar vind alles in deze cute Party Shimmer brick


Chocolate & gold eye paint palette EUR 42,00 (limited edition)
Romige, gebakken oogschaduws met een prima pigmentatie. In het palette vind je de kleuren Gold, Black gold, Bronze en Chocolate.


Onyx & silver eye paint palette EUR 42,00 (limited edition)
Ga je liever voor een koeler palette? Dan kun je hier vast iets vinden, de kleuren zijn Tinsel, Blue Onyx, Silver en Lava


Dual ended eyeliner in Jet & chrome (niet op de foto), Chocolate & bronze en Caviar & gold EUR 24,00 (limited editions)
Hele romige, zeer gepigmenteerde duo-eyeliners die zich goed laten smudgen en daarna prima blijven zitten. Echte aanraders, ook na de feestdagen!
Lip color in party Alice & party Rose EUR 24,00 (limited editions)
Cremige, matte lipsticks met een volledige dekking die de lippen fijn hydrateren en prettig laten aanvoelen gedurende de feestdagen!

Bobbi''s Party Fragrance EUR 56,00
Een nieuwe parfum, klassiek, bloemig en vooral erg vrouwelijk. Het parfum ruikt als een rijk boeket viooltjes gecombineerd met rozen en sandelhout voor wat warmte.


Naast deze producten vinden we ook nog een aantal lipglosses terug in deze collectie, deze maken echter deel uit van het vaste Bobbi Brown assortiment.

De foto''s beloven in elk geval heel veel! En inmiddels heb ik enkele van de producten ook kunnen testen, binnenkort horen jullie hier meer over. De producten uit de Bobbi Brown Party collectie zullen vanaf november 2011 te vinden zijn bij de verkooppunten van Bobbi Brown.

Wat vinden jullie hiervan? Misschien toch een klein wensenlijstje maken?

Deel dit artikel
Back to top