Nieuws

Review MAC Style Warrior aankoopjes

Gisteren was het dan eindelijk zover, MAC Style Warrior lag in de winkels!! Natuurlijk ben ik direct naar de MAC store geweest en heb de spullen van mijn wishlist gekocht....en wat zijn ze mooi!! Lees snel verder voor mijn review en foto''s van mijn aankoopjes.... Ik heb best aardig wat spulletjes gekocht, maar heb toch ook een deel van de collectie overgeslagen omdat ik die kleuren oogschaduw, blush en bronzer al had. Ik heb toch maar een Refined Golden bronzer gekocht, ondanks dat ik deze al had, maar die verpakking kon ik niet weerstaan! De Style Warrior collectie is een hele veelzijdige, grote collectie en er is echt voor ieder wat wils bij! Er zijn rustige neutrale oogschaduws en lipsticks, maar ook wat meer uitgesproken kleuren! Dit zijn mijn aankoopjes...

Ik vond eigenlijk alle spulletjes mooi, ik heb de andere lipsticks en lipglasses ook nog even geswatched op mijn hand en was daar eigenlijk ook wel verliefd op, heel waarschijnlijk ga ik die toch nog wel even halen in Rotterdam dit weekend.....Ik heb dus een aantal producten overgeslagen, maar dat kwam dus omdat ik die al in mijn bezit had uit eerdere MAC collectie''s. Ik zal even op een rijtje zetten wat de echte aanraders zijn wat mij betreft:

  • oogschaduws Bright future en Vibrant Grape, beide heel speciaal en normaal niet te krijgen bij MAC, beide zijn heerlijk kleurrijk en goed te combineren, zowel met elkaar als met andere kleuren.
  • beide blushes zijn geweldig, beauty powder blushes zijn altijd heel fijn en deze kleuren zijn geschikt voor iedereen! On a mission is iets minder speciaal dan Eversun, dat is echt een must-have!
  • de lipglasses zijn allemaal mooi, vooral Gold rebel! Liberated is weer heel fijn over een lipstick heen!
  • Brave new bronze lipstick is de must-have van deze collectie, maar Sunsational is ook heel mooi....die ben ik alleen vergeten  mee te nemen.
  • beide bronzers zijn supermooi, Refined Golden is voor wat meer meiden te gebruiken waarschijnlijk, Solar Riche is wat roder dus wat minder aan te raden als je echt licht van huid bent.
  • de nagellakjes zijn superleuk, Violet Fire is mijn favoriet, morgen een swatch ervan op de website!
  • de Solar Bits zijn heel leuk en speciaal, wel een beetje lastiger aanbrengen, maar met een beetje oefenen komt het best goed.

Vandaag heb ik ook nog een filmpje gemaakt over deze collectie (2 zelfs...) maar ik heb momenteel een extreem trage internetverbinding door een screw-up van UPC....uploaden duurt dus heel lang. Gelukkig komt morgenochtend een monteur langs die een supersnelle verbinding komt installeren, Fiber Power! Met een beetje geluk staat het filmpje dus morgenmiddag op Youtube en natuurlijk vind je het dan ook hier! Dan nog maar even de look die ik met deze spulletjes heb gemaakt, op mijn lippen zit Brave new bronze, mijn ogen zijn opgemaakt met Tempting, Bright Future en Night Manoeuvres en op mijn wangen heb ik de Refined Golden en On a Mission gebruikt.

Wil je de prijze weten van de producten of de complete informatie over deze collectie nog even teruglezen, lees dan deze artikelen:

Op mijn Youtube kanaal vind je ook nog 2 review filmpjes over deze collectie, dat is misschien ook nog even leuk om te kijken voordat je naar de winkel gaat! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top