Nieuws

Garnier BB cream miracle skin perfector

Op zoek naar een mooie, stralende, gezonde en egale huid? Wie is dat eigenlijk niet, iedereen toch? Garnier brengt deze maand de eerste BB cream uit, de Miracle Skin Perfector, een innovatief huidverzorgingsproduct dat 5 werkingen kent binnen 1 product.  Het egaliseert, hydrateert, beschermt (SPF 15), corrigeert de huid en laat een prachtige glow achter!

Het gezicht van de BB cream van Garnier, Miracle Skin Perfector, is "onze" Yfke Sturm. Debbie had onlangs een heel leuk interview met Yfke dat je hier even kunt teruglezen, natuurlijk hebben ze ook uitgebreid gesproken over de BB cream, een product dat Yfke zelf ook dagelijks gebruikt.


Rond de BB cream van Garnier gaat al maanden een behoorlijk buzz in beautyland, Garnier is het eerste "grote merk" dat een BB cream uitbrengt speciaal voor de Europese markt. BB creams hebben de kritische Aziatische markt al jarenlang in hun greep, iets wat met de introductie van de Garnier BB cream ook zeker gaat gebeuren in Europa.

Maar wat is nu eigenlijk een BB cream? BB staat voor "Blemish Balm", een sterk herstelend en verzorgend product voor de huid. In de jaren vijftig werd de eerste BB cream door dermatologen ontwikkeld in Duitsland, de cream werd bijvoorbeeld voorgeschreven na een peeling. De huid herstelde zeer snel na het gebruik van de BB cream. Dit "wondermiddel" werd pas veel later echt ontdekt door de beauty liefhebbers toen iemand een BB cream meenam naar Korea. Het product was direct een hype, een handige all-in-one creme die de huid prachtig laat stralen, dat wilde iedere Aziatische vrouw wel.


Via het internet kwam de hype snel terug in Europa en inmiddels is de BB cream hier onder beautyliefhebbers ook een hype. Toch is het niet altijd een geslaagd idee om een BB cream uit Azié mee te nemen, omdat de kleuren vaak niet goed zijn voor ons Europese huidjes. Gelukkig komt Garnier nu met onze redding, zij brengen de Miracle Skin Perfector in twee tinten uit die perfect  geschikt zijn voor ons!

De BB cream van Garnier verenigt zowel huidverzorging als make-up eigenschappen in één musthave verzorgingsproduct om zowel de huid als de teint te perfectioneren. De BB-formule werkt zowel verzorgend, kalmerend als beschermend maar egaliseert de teint direct en laat de huid op een natuurlijke manier stralen. Persoonlijk vind ik het ook heel erg belangrijk dat de BB cream een bescherming geeft tegen schadelijke UV stralen door een SPF 15.
De werkzame ingrediënten zijn o.a. hyaluronzuur (hydrateert en houdt vocht in de huid vast), lipidure (houdt vocht vast en vormt een barriere), vitamine C (een anti-oxidant dat vrije radicalen bestrijdt) en minerale pigmenten (zorgen voor een stralende teint)


Nog even kort op een rijtje wat Garnier BB cream miracle skin perfector voor onze huid doet:

  1. Egaliseert de teint
  2. Laat de huid direct stralen
  3. Hydrateert de huid 24 uur
  4. Corrigeert fijne lijntjes en oneffenheden (roodheid)
  5. Beschemt tegen UV-straling (SPF15)

De BB cream van Garnier, Miracle Skin Perfector is in principe voor ieder huidtype geschikt. De dekking van de BB cream is licht tot medium, het is dan ook een echt huidverzorgingsproduct met een behoorlijk interessante extra! De BB cream is vanaf deze maand in twee tinten verkrijgbaar voor een bedrag van EUR 13,99 bij alle drogisten. 


TIP : via de Facebook pagina van Garnier kunnen jullie nu een sample van de Garnier BB cream aanvragen, aarzel dus niet en ga snel naar Facebook! Like de Garnier pagina en vraag een sample aan! Laten jullie weten hoe de BB cream bevalt?

Deel dit artikel
Back to top