Nieuws

The Balm & The Muppets Cast your shadow palette, so cute!

Kennen jullie het makeup merk The Balm al? Een Amerikaans merk dat sinds kort ook in Nederland wordt verkocht bij één van onze favoriete webshops Boozyshop.nl. Een tijdje geleden werd er bekend gemaakt dat The Balm een superleuk makeup palette zou uitbrengen samen met The Muppets, van het palette zouden maar 1.000 stuks worden gemaakt en inmiddels is het een behoorlijke hype op internet.


Het Cast you shadow palette van The Balm & The Muppets is een behoorlijk schattig palette met daarin 16 oogschaduws, 2 lip/cheekstains en 1 lipgloss van heel goede kwaliteit. Ik heb het palette zelf nog niet in handen gehad, maar ik kan jullie wel verklappen dat het inmiddels onderweg is, vandaar even dit artikeltje. Ik kan het dus (nog) niet zelf reviewen, maar als je benieuwd bent kun je wel terecht op de website van Temptalia.com voor een uitgebreide review in twee delen, een aanrader!

Als je gelukt hebt kun je dit palette namelijk direct bij TheBalm.com bestellen, maar het is niet zo eenvoudig. Zorg ten eerste dat je de Facebook pagina van TheBalm "liked" en hou daar hun postings in de gaten, doe hetzelfde met hun twitteraccount. Van tijd tot tijd houden ze een soort intekenlijsten waarop je je kunt aanmelden om het palette te kopen, dat gaat via Facebook. 
Je hebt dan een zeer beperkte tijd om je aan te melden, want de palette''s vliegen de virtuele deur uit. 


Inmiddels is het mij deze week gelukt, ik had mij aangemeld en stond inderdaad op hun lijst, vervolgens kreeg ik een mail met een linkje en heb ik kunnen bestellen. Het palette kost $ 44,50 en de verzending kost $ 20,00, betalen kan wel alleen met creditcard en je kunt maar 1 palette bestellen. Mocht dit echt niet lukken, dan kun je inmiddels ook wel op eBay terecht, maar hou dan rekening met hoge prijzen!
Grappig, straks kun je je dus helemaal hullen in make-up producten van The Muppets, want OPI heeft natuurlijk ook een The Muppets nagellak collectie voor ons in petto, lees er hier alles over.

Gone Gonzo & Rainbow connection Bron Beautyscene TumblrZoals ik al zei worden TheBalm producten ook verkocht bij Boozyshop.nl en zelfs daar vliegen ze de winkel uit. Neem zeker even een kijkje, binnenkort een review van de producten die je hierboven op de foto ziet, zoals het Meet your Matt(e) eyeshadowpalette (EUR 29,99) maar natuurlijk ook van het Cast your shadow palette (dat jammer genoeg niet bij Boozyshop wordt verkocht)! 

Wat vinden jullie van het Cast your shadow palette van The Balm & The Muppets? Is het al die moeite waard? Hebben jullie het zelf al besteld of zijn jullie het van plan? Ik ben benieuwd!

Deel dit artikel
Back to top