Nagel & Handen

Ciaté Blow me away collectie swatches - herfst 2011

De herfstblaadjes vallen inmiddels van de bomen, de regen striemt op de ramen en de regenjassen kunnen inmiddels uit de kast. Ciaté brengt een kleine collectie nagellakjes uit met de toepasselijke naam Blow me away. Donkergroen, donkerblauw en prachtige bordeauxrood, die goed past bij mijn nieuwe donkerrode jurkje. Kijken jullie even mee naar de swatches?

v.l.n.r. Stiletto, Power dressing en Cabaret

De lakjes zijn niet nieuw, ze maken nl. gewoon deel uit van de vaste collectie, maar  worden even extra in het herfstzonnetje gezet door Ciaté.
Ik heb de lakjes op onderstaande foto elk met twee laagjes aangebracht, zoals jullie goed kunnen zien zijn Stiletto en Power Dressing nog steeds een beetje doorschijnend en dat vind ik eigenlijk wel erg jammer. De lak is ook vrij dun en dat is waarschijnlijk de reden waarom deze niet optimaal dekt. Cabaret is wat dikker van consistentie en daardoor ook beter dekkend, dat is ook echt de favoriet van mij.

Ciaté Stiletto
 
Ciaté Power dressing

Ciaté Cabaret 
 
De lakjes van Ciaté zijn sinds enkele maanden zeer eenvoudig te bestellen via de officiële webshop van Ciaté in Nederland voor EUR 11,99 per stuk. Gedurende de maand oktober 2011 betaal je geen verzendkosten en dat is natuurlijk wel heel prettig!

www.ciate-nederland.nl

Wat vinden jullie van deze lakjes? Vinden jullie het mooi of juist niet zo mooi als de lakjes niet helemaal dekkend zijn? Hebben jullie weleens andere lakjes van Ciaté geprobeerd?
Deel dit artikel
Back to top