Nieuws

Ga jij mee met mij naar de Givenchy kerst make-up workshop?

Ga jij mee met mij naar de Givenchy kerst make-up workshop? Dat zou natuurlijk wel bijzonder leuk zijn! Op maandagmiddag 31 oktober 2011 wordt er, speciaal voor 10 van onze lezeressen, een kerst make-up workshop georganiseerd door Givenchy. Wil jij nu eens goed leren hoe je een prachtige kerstlook kunt maken, lees dan heel snel verder....

In dit artikel hebben jullie de mooie Givenchy Nuit celeste collectie kunnen zien, die vanaf begin november 2011 bij de exclusieve Givenchy verkooppunten te koop zal zijn. Prachtige producten die kunnen zorgen voor een mooie, feestelijke look tijdens een chique kerstdiner of een extravagant nieuwjaarsfeest. 

Manon Schutter aan het werk tijdens de najaarpresentatie

Givenchy

organiseert samen met Beautyscene op maandagmiddag 31 oktober 2011 een exclusieve workshop in de trainingsruimte van Givenchy in Capelle aan den IJssel (naast Rotterdam). Met een kleine groep van 10 lezeressen gaan wij van Givenchy''s make-up artist Manon Schutter leren hoe we met deze producten een prachtige look kunnen creeëren. Natuurlijk ben ik zelf ook van de partij en ga ik gezellig met jullie meedoen en misschien (als het van Manon mag) ook wel voorzien van tips. 

Onder genot van Givenchy cupcakes, een lekker hapje en drankje kunnen we dan van 14 tot 17 uur met alle prachtige Givenchy producten aan de slag, voldoende tijd om alle technieken van Manon te kunnen leren. Aan het einde van de middag zal een deskundige jury (dat ben ik dus.....*wink*) de beste "leerlinge" nog extra in het zonnetje zetten. Maar wat dat precies inhoudt, dat blijft nog even geheim!
Natuurlijk zul je de workshopruimte niet verlaten zonder een fijne Givenchy goodie-bag en een prachtige make-up

Zoals gezegd ben ik er ook de hele middag bij, het lijkt mij dan ook erg gezellig om weer eens een leuke groep lezeressen te ontmoeten. Natuurlijk ga ik ook foto''s maken en zal ik wat filmen, tenslotte willen we natuurlijk wel laten zien wat we geleerd hebben tijdens de workshop.

Heb jij op maandag 31 oktober 2011 tussen 14.00 en 17.00 uur tijd en zin om mee te gaan naar deze Givenchy make-up workshop?
Je kunt je alleen opgeven, maar je mag je ook als duo opgeven, natuurlijk moeten jij en jouw "partner" dan wel allebei meedoen aan de workshop. Hier lees je wat je hiervoor moet doen:

  • volg @Givenchy_NL op Twitter en
  • stuur voor maandag 24 oktober 2011 een mail naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Givenchy makeup workshop met daarin jouw naam, emailadres en leeftijd (minimum leeftijd 16 jaar of onder begeleiding van een volwassene) en
  • motiveer waarom juist jij de workshop wilt winnen. Heb je een geweldig kerstfeest dit jaar? Wil je jouw nieuwe vriendje wegblazen met een prachtige feestmake-up? Of heb je gewoon zin om eens lekker uit te pakken maar weet je niet hoe? Kortom, des te beter jouw motivatie is, des te groter is de kans dat je mee kunt doen.
  • geef aan of je alleen wilt komen of samen met iemand, geef in dat geval ook haar naam, emailadres en leeftijd door
  • zorg dat je beschikbaar bent op maandag 31 oktober 2011 tussen 14.00 en 17.00 uur. De workshop vind plaats in Rotterdam, je moet zelf voor vervoer zorgen, het kantoor van Givenchy is makkelijk met de auto en OV te bereiken.
  • als je meedoet met de win-actie, dan geef je daarmee ook toestemming om gefotografeerd en gefilmd te worden voor een artikel op Beautyscene. Natuurlijk gebeurt alles wel in overleg.

De gelukkige winnaars ontvangen op maandag 24 oktober 2011 een mailtje van ons in hun inbox, hou dat dus goed in de gaten want we willen vrij snel een antwoord van je terug, i.v.m. de voorbereidingen. Blok de 31e maar in jouw agenda en doe mee met de win-actie!

Wie van jullie doet er mee met de win-actie? Het lijkt mij super om eindelijk weer eens een aantal lezeressen te kunnen ontmoeten, aarzel dus nieten doe mee!

Deel dit artikel
Back to top