Nieuws

Win een van de Mádara anti-cellilute pakketten

Flower attack is een pakket met drie MÁDARA producten die ten doel hebben de strijd aan te gaan met cellulitis. De beste resultaten worden verkregen wanneer deze drie tegelijkertijd gebruikt worden. De combinatie van crème, massageolie en zeep is bedoeld als intensieve aanpak voor de korte termijn. De zeep en olie kunnen dagelijks en gedurende langere tijd gebruikt worden, ter preventie van cellulitis en striae.


 

MÁDARA komt uit Letland, een klein land in de Baltische streek in Noord Europa, dat erin geslaagd is om veel natuurlijke plaatsen ongeschonden te behouden, met een grote diversiteit aan wilde bloemen en grassen. De noordelijke zomers zijn veel korter en strenger waardoor planten gedwongen worden om al hun kracht te concentreren in de korte bloeiperiode, met de bedoeling bijen aan te trekken en hun levenscyclus voor de volgende zomer voort te zetten.

Het gevolg is dat de bloesems en grassen die in deze klimaatgordel groeien op het ogenblik van de pluk, rijk zijn aan actieve bestanddelen en extracten die gebruikt worden bij de productie van MÁDARA cosmeticaproducten. Ze zijn krachtig en doeltreffend. 

Vandaag geven wij drie prachtige Flower Attack Anti cellulitis  pakketten weg waarmee je jouw huid eens even flink kan aanpakken! Wat moet je doen om kans te maken?

  • beantwoord de volgende vraag: Waar worden de producten ontwikkeld?
  • vul het antwoord en de overige gegevens in op het onderstaande formulier, doe dit voor 31 oktober 2011
  • we vinden het natuurlijk erg leuk als je in een comment hieronder motiveert waarom juist jij kans moeten maken op een van de sets! Laat dus zeker een comment achter om nog meer kans te maken!   (da


      
Deel dit artikel
Back to top