Nieuws

Win een Lush UNDER THE MISTLETOE Kerstpakket!

Ben jij op zoek naar een romantisch cadeau om te geven aan degene naar wie je verlangt?  Met dit cadeau kun je er zeker van zijn om hem of haar te kunnen kussen onder de mistletoe deze kerst. Ben jij toe aan een paar gezellige baddersessies? Doe dan mee met deze heerlijke Lush win actie!
 
Verleid je geliefde met de nieuwe naar aardbeien geurende Superstars bubble bar en de friszoete So White bath ballistic. Avobath verzorgt en verzacht de huid, Snowglobe zeep werkt verfrissend en vrolijkt je op. The Olive Branch showergel zorgt voor een beetje zomer tijdens de wintermaanden. Each Peach massagebar belooft extra energie, een stralend humeur en een zachte huid. En Ultrabalm maken je lippen kissable en je winterhuid weer lekker aaibaar.
  Klinkt dit heerlijke pakket jou als muziek in de oren? Dan hebben wij goed nieuws voor jullie want wij mogen drie UNDER THE MISTLETOE pakketten met een waarde van EUR 47,00 weggeven.

Wat moet je doen om kans te maken?

  • beantwoord de volgende vraag: Hoeveel producten bevat het Under the Mistletoe pakket?
  • vul het antwoord en de overige gegevens in op het onderstaande formulier, doe dit voor 31 oktober 2011
  • we vinden het natuurlijk erg leuk als je in een comment hieronder motiveert waarom juist jij kans moeten maken op 1 van de Lush drie pakketten! 


      

    Laat dus zeker een comment achter om meer kans te maken! Succes!

     
Deel dit artikel
Back to top