Nagel & Handen

Review: Color Club Foiled collectie

De Color Club Foiled collectie is een bijzondere zeskoppige collectie die zich kenmerkt door de folie/metal finish die de nagellakken bevatten. Natuurlijk hebben wij een aantal kleurtjes om vandaag aan jullie te laten zien. Pas op: want na het lezen van dit artikel zou het zomaar kunnen dat jouw stash zich gaat uitbreiden.Color Club brings you six LUXURIOUS LIQUID SHADES with FOILED. CHROME-LIKE shine and strong as METAL wear, Colors SO HOT they MELT!

Ik moet jullie bekennen dat ik niet heel dol ben op nagellakjes met een frosty uiterlijk, vandaar dat ik in eerste instantie niet gillend gek werd toen de Foiled collectie werd aangekondigd. Dat veranderde op het moment dat de lakjes arriveerden want deze zijn echt heel mooi en bijzonder. Dat bijzondere zit hem in de metaal/kwik achtige structuur van de nagellakken, die alsof het niet nog beter kan ook nog eens een prima dekking geven in een enkel laagje nagellak.Perfect Mol-ten
is een midden groene nagellak met metal/folie finish. Deze metalen finish kenmerkt zich door een zilveren swirl die je vooral goed kunt terugzien wanneer je he flesje bekijkt. Op de nagels geeft deze variant net zoals de andere kleuren uit deze collectie een goede dekking in slechts een laagje.De midden blauwe Cold Metal nagellak heeft ook die bijzondere metal/folie finish. De nagellak zit vol met leven, en lijkt continue in beweging te zijn. De nagellakken drogen overigens ook enorm snel. Voor mijn gevoel geeft het ook een bijzonder mooie finish wanneer je een laagje matte top coat aanbrengt op deze kleur. Binnenkort maar eens uitproberen!De bovenstaande en tevens laatste kleur die ik jullie vandaag laat zien is Hot Like lava. Deze fuchsia roze nagellak met metal/folie finish is een plaatje en spat werkelijk van je nagels af. Bijzonder feestelijk, erg bijzonder en stiekem wel een must have!

  • Foil Me Once - Lila nagellak met metal/folie finish
  • Hot Like lava - Roze nagellak met metal/folie finish
  • Cold Metal - Midden blauwe metal/folie nagellak
  • Perfect Mol-ten - Midden groene nagellak met metal/folie finish
  • Antiquated - Bronzen nagellak met metal/folie finish
  • Lumin Icecent - Zilveren nagellak met metal/folie finish


De Color Club Foiled collectie is momenteel verkrijgbaar bij Nailpolishfashion.nl. Hier betaal je EUR 4,95 per nagellakje en dat is werkelijk een geweldige prijs voor nagellakken van deze bijzonder goede kwaliteit. Snel shoppen? Vergeet dan niet kortingscode: lushious te gebruiken. Daarmee ontvang je namelijk een korting van 10% op de volledige collectie excl. verzendkosten.

Deel dit artikel
Back to top