Nieuws

report: Interview met Lisa Eldridge

Gisteren heb ik tijdens een bijzonder leuke en interessante dag kennis mogen maken met Lisa Eldridge. Lisa is niet alleen een van de meest gevraagde en zeer getalenteerde make up artiesten van dit moment maar zij is ook (sinds 2003) Creative Director van No7 make up, onderdeel van Boots. 

De signatuurlook van Lisa Eldridge kenmerkt zich vooral door een Flawless skin en healthy glow. Celebrities zijn dol op haar, en dat kan ik mij meer dan goed voorstellen. Deze dame is namelijk niet alleen uitmuntend goed in wat ze doet, maar ook nog eens zeer benaderbaar en bijzonder vriendelijk.

Tijdens ons gesprek hebben Lisa en ik het er vooral over gehad dat zij een enorm goede ‘match’ is wanneer je hebt over de Nederlandse vrouw. Volgens haar zijn wij namelijk zelfverzekerde dames die het belangrijk vinden om kwalitatief hoogwaardige producten te gebruiken zonder al te veel poespas. Ik denk dat zij daar gelijk in heeft. Natuurlijk staat een flawless skin hoog op onze verlanglijstjes en omdat Lisa de "Queen of flawless skin" is was ik uitermate benieuwd naar haar visie.Ik heb het idee dat haar visie een echte eye opener zal zijn voor velen. Volgens Lisa gaat het namelijk allemaal om het kennen van jouw eigen huid. De producten die je draagt en gebruikt kunnen niet het hele jaar dezelfde zijn en moeten afhankelijk van de tijd van het jaar, status van de huid etc. aangepast worden. Wanneer Lisa een celebrity die ze nog niet (goed) kent gaat behandelen dan loopt zij het liefst even naar buiten met deze persoon om te bekijken hoe de huid er echt uit ziet en om te zien hoe het licht op de huid valt. 

Ik was bijzonder trots op mezelf toen ik een behoorlijk compliment ontving van Lisa, volgens haar kende ik mijn huid goed, omdat ik in staat ben mijn imperfecties (hyperpigmentatie) op de juiste lichte manier te camoufleren. Erg leuk om te horen. Terug naar de flawless skin: Deze begint natuurlijk met een goede hydratatie, gevolgd door een lichte foundation die perfect matched bij de kleur van de huid. Deze foundation kun je mengen met een highlighter om een mooie glow te verzorgen.Een goede concealer zal ervoor zorgen dat de laatste imperfecties verdwijnen. In principe is het een kwestie van layeren, met mate natuurlijk want een flinke laag make-up dat is niet de oplossing. Doseren is het sleutelwoord.. Wat ik erg bijzonder vind aan het verhaal van Lisa is dat zij van mening is dat de mensen om je heen zich jouw huid en glow moeten herinneren na een ontmoeting, niet je make-up. Op deze manier zijn ze namelijk de echte jij tegen gekomen. Mooie uitspraak nietwaar?

Wat betreft de look die Lisa voor ogen heeft de komende maanden geldt eigenlijk wederom: Less is more. Focus je op een bepaald deel van jouw gezicht, en ga niet over de top. Heftige oogmake-up? Laat dan jouw lippen ‘nude’. Red hot lips? Dan volstaat een eyeliner en wat mascara.

Enfin, een half uur praten met Lisa Eldridge is niet voldoende. Eigenlijk is alles wat deze vrouw verteld zo enorm interessant! Zij vertelde overigens over de bijzondere No7 Holiday make up lijn die binnenkort verkrijgbaar zal zijn bij de verschillende Boots filialen. Deze lijn is geïnspireerd op de Tim Burton karakters en ik kan jullie verklappen dat er veel hypnotiserend paars terug te vinden is in deze lijn. Ik heb trouwens goed nieuws voor jullie want halverwege november zal Boots een webwinkel openen waarin de volledige No7 productlijn verkrijgbaar zal zijn.

Binnenkort meer over de mooie producten van No7, waaronder een nagellakje dat vrijwel identiek is aan de Chanel Coco Blue nagellak. Stay tuned voor meer Lisa Eldridge, No7 en Boots!
 
 

Deel dit artikel
Back to top