Nagel & Handen

Imperial Blue fall collectie by Sephora: De nagellakjes

De Sephora Imperial Blue fall collectie bevat een aantal enorm leuke en interessante producten zoals Kohls in drie kleuren, een mooie donker blauwe powder brush, zes single eyeshadows en dat allemaal in bruin/blauw combinatie. Vandaag stel ik jullie voor aan de nagellakjes uit de Imperial Blue collectie.Sephora nagellakken zijn enorm fijn in gebruik. De kleuren geven veelal een prima dekking in een a twee laagjes en de nagellak is sneldrogend en heeft een goede houdbaarheid.  De unieke combinatie van hars en wax zorgt voor een mooi egaal en glanzend resultaat. Maar… het allerfijnste dat ik jullie kan melden gaat over de brede applicator. Het wijde, platte borsteltje zorgt er namelijk voor dat je met een streek jouw volledige nagels kunt voorzien van een goed gedoseerd laagje nagellak.


De Imperial Blue fall collectie bevat in total vijf nagellakjes (v.l.n.r.): My Favourite Jeans, Myrtille,  Moody Woman, Brazilian Bikini en Milk Chocolate Chunk. Hieronder zien jullie vier van de vijf nagellakken (met uitzondering van Myrtille) op mijn nagels voorbij komen:

My Favourite Jeans geeft een goede dekking in twee laagjes. Deze doder blauwe creme nagellak doet in eerste instantie een beetje denken aan Denim Blue van Dior, maar oogt minder warm. De nagellak bevat een prachtige hoogglans en is uitermate draagbaar.Moody Woman is een bijzondere kleur. Dit is zo’n kleur waar leven in zit, pur omdat de kleur in beweging lijkt te zijn. Dit komt door de shimmer die de nagellak bevat. Afhankelijk van jouw kledingkeuze en de stand van de zon varieert de kleur van zeegroen naar teal-blauw.De Brazilian Bikini variant is een shimmer nagellak met een brons/gouden basis. In alle eerlijkheid ben ik niet heel dol op dit soort kleuren, en dat komt vooral omdat ik houd van de strakkere lijnen die crème nagellakjes wel geven. Kwestie van smaken verschillen.Wat Milk Chocolate Chunk betreft kan ik kort maar krachtig zijn: Prachtig! Op de onderstaande afbeelding draag ik slechts een laagje nagellak en dat is absoluut voldoende. De nagellak heeft een echte chocolademelk kleur en is warm, draagbaar en vooral erg mooi.De bovenstaande nagellakken (EUR 5,80 per stuk) zijn net zoals alle andere nagellakken uit de Sephora collectie verkrijgbaar bij de winkels van Sephora, alle adressen vind je via www.sephora.nl

Deel dit artikel
Back to top