Nieuws

Lush: Dia de los muertos producten

Dia de los muertos is een belangrijke nationale traditie uit Mexico. De ‘Dag der Doden’ staat volledig in het teken van een groot feest ter ere van overleden familieleden en vrienden. Vorig jaar al introduceerde Lush een aantal producten om de reguliere Halloween serie te doorbreken, dit jaar doen zij dat dunnetjes over.

Net zoals vorig jaar vind ik het enorm leuk dat Lush wederom heeft besloten de reguliere Halloween goodies te verruilen voor de Dia de los Muertos producten. De producten bevatten allemaal een bijzonder fijne, levendige en frisse geur die bij velen meer dan goed zal vallen. Er van uitgaande dat nog niet iedereen afgelopen jaar kennis heeft gemaakt met de producten vertel ik jullie vandaag graag meer over de drie producten die dit jaar de dag der doden vertegenwoordigen.

Dit jaar vinden we helaas niet de Calavera ballistic terug in het Nederlandse Lush assortiment maar wel een hele leuke nieuwe tijdelijke ballistic die de naam Skullduggery (EUR 4,95 per stuk) draagt. Deze witte schedel gooi je in z’n geheel in jouw badwater om vervolgens te gaan genieten van de geur van limoen en neroli.


Calacas jelly’s (100g EUR 5,50) zijn gebaseerd op de doodshoofdjes van suikergoed die worden beschilderd tot kunstwerkjes en worden dan opgegeten. Een jelly is een douche gel in vaste vorm. Je kunt een stukje van de jelly in een puff stoppen voor romig schuim, maar je kunt ook de volledige jelly gebruiken om jezelf mee in te ''zepen''. De geur is fris en fruitig. Tijd voor een wake up call? Haal dan een Calacas jelly in huis.


Lady Catrina
(100 gram EUR 5,50) is het nationale symbool voor Dia de los Muertos in Mexico. Met haar kleurrijke hoed is deze skelettendame een parodie op de modieuze rijken. Zij laat iedereen zien dat het niet uitmaakt of je arm bent of rijk, dood gaan we allemaal. De zeep ruikt lekker fris en bevat limoen en neroli. 
  
Ik vertelde het al even: Afgelopen jaar heb ik deze producten allemaal getest, op de Skullduggery na. Mijn reviews kun je hier terugvinden. De Dia de los Muertos producten  zijn vanaf half oktober (zeer beperkt) verkrijgbaar in alle Lush vestigingen en via de mailorder www.lush.nl.
 

Deel dit artikel
Back to top