Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 41

Voor de zomervakantie hebben we jullie al regelmatig een kijkje achter de schermen van de redactie van Beautyscene.nl gegeven in onze Beautyscene TV video''s en nu onze zussen Girlscene en Ze ook leuke kijkjes geven achter hun schermen, gaan wij er ook weer mee door! Benieuwd wat wij zoal hebben gedaan de afgelopen tijd? Kijk dan snel verder....

Redactrices Debbie, Wendy en Charlotte gaan regelmatig op pad naar persevents, presentaties en andere gezellige beauty evenmenten, vanaf nu vinden jullie wekelijks een kijkje achter de schermen op Beautyscene.

Wendy''s week:  


Wendy was afgelopen week twee dagen in Amsterdam voor presentaties van Boots en Origins. 
Tussen de bedrijven door was er een kwartiertje om even heerlijk te relaxen aan de keizersgracht.


Deze prachtige Lush Angels Delight zeep is niet alleen heerlijk maar ook een lust voor het oog.


Schattige en vooral betaalbare Boots kerstcadeautjes!
Een Boots nagellakjes dat behoorlijk in de buurt komt van de Chanel Boy Blue!

Hoogtepuntje: De ontmoeting met Lisa Eldridge


Aan het snoepen in de kas, tijdens de presentatie van Origins


Zeer interessante introductie van Origins, door Evelyn Lauder


Ik twitterde deze foto gisteren al eventjes. Zo nu en dan moet je toch ook weer even wat orde in de nagellak-choas scheppen. Hier was ik letterlijk omsingeld door nagellakjes.


Fluids zijn hot, vooral in ampul verpakkingen. Deze Dr. hauschka Huidconditioner N ampullen voor de intensieve verzorging ontving ik gisteren en was zo benieuwd dat ik maar meteen ben begonnen met testen.

Debbie''s week:

"ik ben natuurlijk op vakantie, dus veel beauty dingen heb ik niet voor jullie op de foto gezet, maar hieronder toch een kleine impressie van mijn week"

Mijn beauty stash in de hotelbadkamer


Volgende week opnieuw een kijkje achter de schermen! Wil jij volgen wat wij zoal doen? Volg ons dan op Twitter, bovenaan het artikel kun je onze Twitter-accounts vinden door op onze namen te klikken. 
Deel dit artikel
Back to top