Nieuws

Dr. Hauschka - Beautyscene VIP workshop/high tea: Ga jij mee?

Op zaterdag 5 november 2011 organiseert Dr. Hauschka een bijzonder beauty-event in samenwerking met Beautyscene. Tijdens deze Beautyscene VIP workshop kunnen onze lezeressen genieten van een heerlijke high tea om vervolgens aan de slag te gaan met de bijzonder verzorgingsproducten en make-up van Dr. Hauschka. Daar moet je gewoon bij zijn!

De producten van Dr. Hauschka bevatten natuurlijke ingrediënten. De dames en heren achter de schermen nemen een kerngedachte in ogenschouw en dit is dat iedere huid eigen krachten bezit om zichzelf te verzorgen en herstellen. De cosmetica en verzorgingsproducten die zij ontwikkelen dienen de kracht van de huid te ondersteunen.

In samenwerking met Dr. Hauschka organiseren wij op zaterdag 5 november een bijzondere VIP middag waarbij de deelnemers letterlijk in de watten worden gelegd door het team van Dr. Hauschka. Wat dachten jullie van een gezellige high tea, heerlijke goodie bag, en veel meer! Lees hieronder even wat wij voor jullie in petto hebben:  

 

In totaal zijn er 14 toegangskaarten weg te geven. Je kunt jezelf alleen opgeven, maar ook met een vriend(in). Om kans te maken op een speciale, persoonlijke uitnodiging voor dit VIP event moet je het volgende doen:

  • zorg dat je zaterdag 5 november 2011 vrijhoudt in jouw agenda en dat je gelegenheid hebt om  (met eigen vervoer) naar Rijswijk te komen. Parkeergelegenheid is geen probleem.
  • om kans te maken op een uitnodiging vragen we jullie om voor maandag 24 oktober - 19.00 uur een korte, gemotiveerde email te sturen naar wendy@beautyscene.nl, waarin je aangeeft waarom juist jij graag op dit VIP event aanwezig wilt zijn.
  • vermeld in jouw mail ook jouw adres, telefoonnummer  en eventuele Twitter-naam, dan kunnen we je op de hoogte houden!
  • we zullen tijdens dit event ook filmen/fotograferen voor een reportage op Beautyscene, natuurlijk gaan we ook foto''s maken, hou daar ook rekening mee!
Winnaars ontvangen op dinsdagochtend 25 oktober een mail met daarin alle details!

Natuurlijk zal de Beautyscene redactie ook aanwezig zijn voor gezelligheid, en zullen wij ook beschikbaar zijn voor al jullie (beauty) vragen. Wij zien jullie enorm graag terug tijdens de Dr. Hauschka Beautyscene VIP workshop op zaterdag 5 november 2011!
 

Deel dit artikel
Back to top