Nagel & Handen

Color Club: Back to Boho swatches

De Color Club Back to Boho collectie is een collectie waarmee je eigenlijk alle kanten op kunt. Deze collectie heeft als inspiratiebron de jaren zeventig en bevat twaalf nieuwe kleuren.  Niet alleen de kleuren variëren van licht naar zeer donker, ook de finishes zijn verschillend. Lees verder voor meer informatie en swatches!

In dit artikel hebben jullie al eerder kunnen lezen over de Color Club Back tot Boho collectie. Wikipedia noemt Boho een stijl die gekenmerkt wordt door de hippie invloeden. Deze lijn wordt dan ook geassocieerd met Sienna Miller, Kate Moss en Nicole Richie. Enfin, hieronder even de kleurtjes op een rijtje:


  • Nomadic in Nude - Gebroken witte crème nagellak
  • Earthy Angel - Camel nagellak met crème finish
  • New Bohemian - Mint groene crème nagellak
  • Shabby Drab - Koel grijs/paarse nagellak
  • Rad Nomad - Dusty paarse nagellak met een vleugje bruin
  • Red-ical Gypsy - Vintage rood met crème finish
  • Boho Mojo - Zilveren nagellak met frosty finish
  • Nouveau Vintage - Vintge gouden nagellak met frosty finish
  • Voodoo You Do - Grijs/blauwe nagellak met frosty finish
  • Artsy Crafty - Military groene nagellak
  • Blue-topia - Donker blauwe crème nagellak met een vleugje paars
  • Rebel Spirit - Chocolade bruine crème nagellak



v.l.n.r. Rebel Spirit, Nouveau Vintage, Shabby Drab, Nomadic in Nude, New Bohemian en Vodoo you do

Nomadic in Nude wordt door Color Club als gebroken witte crème nagellak bestempeld. Daar ben ik het niet helemaal mee eens. Ik vind het meer een zeer lichte mokka tint. De nagellak heeft een crème finish en geeft een prima dekking in twee laagjes. Absoluut een beauty!



Grappig genoeg is mint groen dit najaar (weer) helemaal hot. Deze New Bohemian nagellak is een midden mint groene crème nagellak met een koele ondertoon. In de praktijk zou dat betekenen dat de kleur de handen lichter maakt, maar dat vind ik op mijn handen toch wel meevallen.



Voodoo You Do zit qua kleur een beetje in tussen de Chanel Black Pearl en de Koh Wisdom uit de Zen wintercollectie van 2010. Deze nagellak heeft een lichte frosty shimmer en geeft een prima dekking in twee laagjes.



Toen ik mijn stash een paar dagen geleden aan het uitmesten was kwam ik verbazingwekkend veel paarse nagellakjes tegen. Shabby Drab zal ik met veel blijdschap toevoegen aan de ‘paarse’ lade, omdat ik tussen al die lakjes nog geen exemplaar heb kunnen vinden die vergelijkbaar is. Deze tint bevat naast paars ook grijs en bruin-tonen en dat maakt de kleur erg bijzonder.



Rebel Spirit is een chocolade bruine crème nagellak met een rode ondertoon. Dit zie je vooral wanneer je het eerste laagje aanbrengt. De kleur is tamelijk moeilijk vast te leggen op de gevoelige plaat, maar op de onderstaande afbeelding is de kleur zeer waarheidsgetrouw weergegeven.



Hoe heten die ijsjes ook alweer van de reclame waarin kindjes een ijsje eten op de achterbank van een auto waarvan ze constant tegen hun (gestreste) vader roepen dat ze nu weer een andere kleur zien? Dat gevoel krijg je ook bij de Nouveau Vintage variant. Groen, bruin goud, brons, bruin. Tja, jullie mogen het zeggen. Bijzonder!



De Color Club Back to Boho collectie is een meer dan bruikbare en interessante collectie met een prima houdbaarheid. Momenteel zijn de lakjes voor EUR 4,95 (per flesje) verkrijgbaar is bij Nailpolishfashion.nl. Lezeressen van Beautyscene ontvangen 10 % korting op hun bestelling met code: lushious

Wat vinden jullie van de bovenstaande kleurtjes? Vertel het ons! 

 
 

Deel dit artikel
Back to top