Fashion

Shoppen in The Florida Mall, een fotoverslag

Hi guys, how''s your day today? Ik ben nog steeds in de U.S.A., al is het vandaag onze laatste dag.....Vandaag heb ik voor jullie een klein verslagje van een shoptrip naar The Florida Mall, één van de grootste malls van Orlando. Mocht je er in de buurt zijn, sla het dan zeker niet over, maar neem wel je tijd, want volgens mij is 2 dagen shoppen nog niet genoeg...

The Florida Mall is een overdekt, vrij algemeen winkelcentrum waar je alle grote ketens vind. Het is waanzinnig groot, om je een idee te geven, de parkeerplaats heeft meer dan 9.000 parkeerplaatsen en die staan dan ook bijna allemaal vol. Ik heb gisteren tijdens het shoppen wat foto''s gemaakt, kijken jullie even mee?


Bij Lush is het natuurlijk ook Halloween, de winkel ruikt (net als bij ons) heerlijk! :-) 

Halloween nagellakjes bij Charlotte Russe, een modezaak voor jonge meiden met leuke party outfits waaronder heerlijke high heels voor maar $ 30,00 en het tweede paar voor $ 15,00! Bo heeft hier twee rokjes en wat shirtjes gekocht.

En natuurlijk is er ook een MAC store! Zal ik jullie eens laten schrikken......ik heb niets gekocht......

Een echte aanrader is Hollister, zeg maar de iets hippere lijn van Abercrombie & Fitch, hier hebben ze echt hele leuk kleding voor jonge meiden! De kleding valt heel klein, let daar even op als je shopt zonder te passen. Ze hebben ook verschillende geurlijnen.

Bij Bath & Body works ben ik ook nog even geweest, maar die winkel staat zo vol flessen dat je maar moeilijk kunt kiezen! Op advies van Wendy heb ik toch nog wel wat kleine flesjes Hand Sanitizers meegenomen, die hebben hier heel veel verschillende geuren. En natuurlijk stond de winkel vol met Halloween en kerstspullen.

Daarna zijn we naar Macy''s gegaan, ook een warenhuis, in de categorie V&D, met een grote beauty afdeling. Impulse Beauty is de afdeling met verschillende merken beauty, daarnaast zijn er ook nog counters van Estée Lauder, Clinique, Elizabeth Arden en van Europeese merken zoals Chanel & Dior.

Er was heel veel leuks van Philosophy! Ik kan een paar van deze flessen en tubes echt niet weerstaan, ondanks dat ze eigenlijk teveel ruimte innemen in mijn koffer.Er is ook een aparte MAC counter waar de Posh Paradise & MAC Fall colour collection nog helemaal aanwezig waren, het loopt hier blijkbaar niet zo hard? Jammer dat de Holiday spullen pas volgende week komen, kwestie van slechte planning van mijn kant.


Laura Geller is een merk dat wij niet zo goed kennen, maar wel prachtige minerale poeders, blushes en oogschaduws heeft, zeker een aanrader al is het niet goedkoop.

Daarna ben ik de Sephora maar even ingedoken, wat een heerlijke winkel is dat hier! Echt, Sephora in Nederland is echt niets vergeleken met de winkels hier, wat een enorme keuze. En wat een geweldig personeel, ze zijn vriendelijk, maken een gezellig praatje, helpen je waar nodig maar laten je ook gewoon met rust als je lekker zelf wilt kijken. Qua klantvriendelijkheid mogen Nederlandse verkopers echt wel een lesje hebben van hun Amerikaanse collega''s!

Tokidoki wordt niet in NL verkocht maar is wel heel grappig om te zien! Misschien dat er rond kerst weer wat producten naar NL komen?

Fresh sugar heeft de perfecte, heerlijke zoete lipbalms en lipscrubs!

Illamasqua heeft ook een stukje van Sephora veroverd, het zou wel erg leuk zijn als dit in Nederland ook gebeurt?


Charlotte Ronson is een make-up artieste, die blijkbaar ook haar eigen make-up lijn heeft. Ziet er goed uit.


Heel veel kwasten van Sephora''s eigen merk, je vindt er altijd wel iets wat je nodig hebt.


NARS heeft een hele grote display, echt alles kun je hier uitproberen en de verkoopsters maken je graag op.


In de etalage stond de nieuwe parfum van Justing Bieber, Someday, heel wat meisjes liepen gillend naar binnen voor een flesje???? Grappig! Zijn jullie hier ook nieuwsgierig naar?

Moet je nagaan, dit zijn maar twee winkels en toen was ik al uitgeshopt! Je kunt daarnaast ook nog naar Nordstrom en Saks Fiffth Avenue voor de luxere merken. Of je stapt de beauty winkels van Victoria''s Secret binnen? Of de vele andere winkels die er zijn, je hoeft je echt niet te vervelen!
Natuurlijk heb ik, tussen het maken van de foto''s door ook nog even wat geshopt, op de foto hieronder zie je een kleine impressie van hetgeen er in mijn tas belandde! Nu maar hopen dat ik alles in de koffer krijg......


Natuurlijk komt er een shopvlog online als ik weer thuis ben, zijn jullie daar nieuwsgierig naar? 

Deel dit artikel
Back to top