Nieuws

Win een Biodermal Anti-age 30+ huidverzorgingspakket

Naarmate je ouder wordt zul je er aan moeten geloven, hoe goed je ook zorgt voor jouw huid, je zult toch op een gegeven moment aan de huid merken dat deze gaat veranderen. De huid kan rimpeltjes krijgen, zelfs wat stevigheid verliezen en je kunt pigmentvlekjes krijgen. Een goede anti-age huidverzorging is een must en, guess what, die kun je vandaag bij ons winnen!


Het Nederlandse huidverzorgingsmerk Biodermal is een no-nonense merk van hoge kwaliteit dat een zeer groot assortiment heeft in anti-age producten. Producten die de huidveroudering proberen te vertragen en daarnaast ook bestaande problemen bestrijden. Maar wanneer moet je nu beginnen met een anti-age verzorging, is een vaak gestelde vraag? En wanneer stap je dan weer over naar een anti-rimpel verzorging?

Biodermal heeft daarvoor nu de perfecte oplossing! Ze hebben hun verschillende anti-age huidverzorgingsproducten nu voorzien van een leeftijdsaanduiding. De producten bevatten ingrediënten (o.a. huideigen lipiden, anti-oxidanten, vitamine E) in de perfecte samenstelling voor het huidtype dat past bij die leeftijdscategorie, zo is het wel heel simpel om te bepalen welke creme het beste bij jou past. Of je nu 30+, 40+, 50+ of zelfs 60+ bent, Biodermal heeft de perfecte en eenvoudige oplossing voor je.


Vandaag geven wij tijdens onze Beautyscene Win-10-daagse vijf Biodermal Anti-age 30+ pakketten weg met een waarde van EUR 54,00. In deze pakketten vind je de volgende producten:

  • Anti-age dagcreme 30+ met SPF 15 EUR 16,95
  • Anti-age nachtcreme 30+ EUR 16,95 )
  • Anti-age oogserum EUR 19,95
Wat moet je doen om kans te maken?
  • beantwoord de volgende vraag: vanaf welke leeftijd kun je, volgens Biodermal, het beste beginnen met anti-age huidverzorging? ???
  • vul het antwoord en de overige gegevens in op het onderstaande formulier, doe dit voor 15 november 2011
  • we vinden het natuurlijk erg leuk als je in een comment hieronder motiveert waarom juist jij kans moeten maken op 1 van de 5Laat dus zeker een comment achter om meer kans te maken! Succes!
Deel dit artikel
Back to top