Nieuws

Etos introduceert Lip & Cheek stain!

Wat Etos betreft kleurt het modeseizoen kleurt rood, vooral in combinatie met oker, petrol en aubergine. Knalrode lippen, nagels en een enorm leuke limited edition Lip & Cheek stain waarover ik jullie vandaag meer ga vertellen. Lees snel verder voor meer informatie.

Etos biedt  een ruime keuze in de cosmetica van het eigen merk. Van mascara tot minerale foundation en van longlasting lipgloss tot een waterproof kohlpencil. Het nieuwste paradeaardje is de Lip & Cheek (EUR 3,49 – 10 ml). Kennen jullie de Benetint van Benefit? In opzet is dit een gelijksoortig product. Het is een vloeibare blush en lipstick in een product en bevindt zich in een flesje wat nog het meest doet denken aan nagellak. Je brengt de Lip & Cheek direct aan op de lippen of wangen en vervaagt de kleur tot een zacht roze ‘blosje’ op de wangen of een lichte pigmentatie op de lippen.Voordat je ijverig gaat smeren met de Lip & Cheek, let even op want deze droogt razend snel waardoor het direct in je huid trekt en dus ook lang blijft zitten. Wil je jouw wangen van een blosje voorzien ‘behandel’ dan eerst een wang alvorens je aan de andere kant begint. Je kunt het product overigens prima opbouwen, dus experimenteer er flink op los.

Overigens is het wel de bedoeling dat je de restjes van het product direct met een waterproof reinigingsproduct van je vingertoppen verwijderd want dit product is een ‘stain’ en als je die niet direct verwijderd dan blijft de kleur een behoorlijke tijd op jouw vingertoppen aanwezig.Natuurlijk heb ik zoals jullie op bovenstaande afbeeldingen kunnen zien even geëxperimenteerd met  de Etos Lip & Cheek maar ook met een aantal andere producten uit het Etos assortiment.  Bij de day-look heb ik gebruik gemaakt van de Etos Smokey Eyes Eyeshadow (EUR 4,49). Ik heb de twee lichtste kleuren gebruikt en daarnaast gebruikte ik het Etos Automatic Kohl pencil (EUR 2,99) in Black, Etos Extra Long Lash mascara (EUR 4,99) in zwart en natuurlijk de Lip & Cheek op jukbeenderen en lippen.Bij de avond-look heb ik wederom gebruik gemaakt van de Etos Smokey Eyes Eyeshadow (EUR 4,49), maar deze keer heb ik ook de zwarte oogschaduw variant gebruikt. Ik heb de kohl extra aangezet met deze zwarte oogschaduw en als mascara heb ik gebruik gemaakt van de Etos X-tra Black Volume mascara in 001 Black (EUR 3,99). Voor de red-hot-lips  heb ik de Max Factor lipstick gebruikt in Ruby Tuesday (EUR 12,49) met daaroverheen de transparante Etos Utra Shiny lipgloss (EUR 2,99).

Etos bestaat 80 jaar en dat vieren zij met verschillende acties. Zo profiteer je de komende weken van maandag tot en met zaterdag elke dag vanaf 16.00 uur 80 minuten lang van spectaculair geprijsde beautyproducten. Nieuwsgierig naar de aanbiedingen van deze week? Neem dan hier even een kijkje!

Deel dit artikel
Back to top