Algemeen

Beautyscene Win-10-daagse update!


De Beautyscene Win 10-daagse is een groot succes en we hebben goed nieuws want deze is nog steeds niet afgelopen. Haak jij pas net in, ben je net zoals onze hoofdredactrice Debbie pas op vakantie geweest of heb je het de afgelopen dagen te druk gehad om Beautyscene te bezoeken? (foei!)

Vandaag heb ik alle win actie voor jullie even op een rijtje gezet. Meedoen is simpel. Klik even op de producten van jouw keuze en je komt direct op de pagina terecht waar je via een winformulier mee kunt doen!

Namens Trind mogen wij jullie 5 mooie sets aanbieden, in de set vind je de Kerarin treatment en de 4 lakjes van de Mettalics winter collectie, de pakketten hebben een waarde van EUR 57,00 per stuk.Verder geven wij drie prachtige Mádara Flower Attack Anti cellulitis pakketten weg waarmee je jouw huid eens even flink kan aanpakken!


 
Wij mogen van CK 5 prachtige sets weggeven aan onze lezers met daarin zowel de CK One Shock for her en de CK One shock for him! Dat is natuurlijk heel erg fijn, zo kun je deze spannende combinatie direct uitproberen op jezelf en jouw geliefde.Ben jij net zoals de beautyscene redactie dol op Lush? Dan hebben wij goed nieuws voor jullie want wij mogen drie UNDER THE MISTLETOE pakketten met een waarde van EUR 47,00 weggeven.
 
Heb jij op maandag 31 oktober 2011 tussen 14.00 en 17.00 uur tijd en zin om mee te gaan naar een bijzondere Givenchy make-up workshop in de trainingsruimte van Givenchy in Capelle aan den IJssel (naast Rotterdam)? Doe dan mee met deze win-actie!Namens Rimmel London mogen wij jullie 5 superleuke make-up pakketjes met een totale waarde van EUR 68,50 per pakket weggeven! In de pakketjes vind je eigenlijk alles wat je nodig hebt om de echte "London look" te creëren.


 
De Eucerin Dermo Purifyer huidverzorgingsproducten zijn een schot in de roos voor iedereen met een onzuivere huid. Wij geven vijf pakketten weg met een waarde van EUR 50,00.Tijdens onze Beautyscene Win-10-daagse mogen wij ook vijf RoC Repulpant Éclat pakketten weg met een waarde van EUR 60,00. Heb jij een dertig plus huid en kan je wel een beetje glans in je leven gebruiken? Dan is dit jouw kans.


 
De 5 goedgevulde Biodermal Anti-age 30+ pakketten die wij weggeven hebben een waarde van EUR 54,00 en bevatten een Anti-age dagcreme 30+ met SPF 15, Anti-age nachtcreme 30+  en een Anti-age oogserum.
Namens Calvin Klein mogen wij jullie 5 flessen Forbidden Euphoria eau de parfum aanbieden, verboden of niet! En wie wil er nu niet een heerlijke fles parfum ontvangen? Fruitig & bloemig, een stukje lichter en frisser dan de orginele Euphoria, maar nog steeds bijzonder sensueel.Het aller leukse nieuws is trouwens dat wij nog eventjes doorgaan met een aantal bijzonder leuke win-acties! Dus blijf vooral gezellig bij ons langs surfen en doe vooral mee!

Deel dit artikel
Back to top