Reviews

Catrice The London collection, foto's en swatches

Hebben jullie de Big City life collectie van Catrice al in de winkels gespot? Ik begreep van sommige tweeps (mensen op Twitter) dat de producten al gearriveerd zijn in verschillende Kruidvat filialen, maar anderen hadden nog niets binnen. Dat wordt dus heel vaak het Kruidvat even checken, want de producten zijn gewoon te leuk en dat voor een hele fijne prijs!



In dit artikel hebben jullie al alles over de collectie kunnen lezen bij ons, maar jullie hadden nog geen foto''s gezien van het palette dat is al even in huis heb. Het is The London collection, een palette met daarin 6 oogschaduws, 2 blushes, een applicator en een mini-eyeliner waarmee je "the London look" kunt maken. (hee....waar heb ik dat eerder gehoord?)







Het palette is gemaakt van heel stevig karton, iets wat jullie misschien ook wel kennen van de palette''s van Urban Decay of Too Faced. Het palette is voorzien van een magnetische sluiting en heeft, jammer genoeg, geen spiegel. Maar de kwaliteit is echt uitstekend voor de fijne prijs van EUR 6,99!

Natuurlijk hebben we het palette ook even voor jullie geswatcht:


v.l.n.r. Hyde park, City hall, Big ben, Globe theatre, Piccadilly circus em Towerbridge
links London eye en rechts Greenwich

De oogschaduws zijn prima van pigmentatie, de kleuren van dit palette zijn wel vrij licht maar dat is natuurlijk prima als je daarvan houdt. Wil je donkerdere kleuren, dan kun je natuurlijk ook een kijkje nemen bij één van de andere palette''s! De applicator is een combinatie van een sponstip en een stug kwastje, geen geweldig product, maar misschien toch wel handig als je het palette mee op vakantie neemt. Het mini kohl potlood is gewoon zwart en vrij stevig, dat voldoet prima! De blushes zijn ook goed gepigmenteerd en mooi glanzend, perfect voor een natuurlijk blosje zeker als je een lichte huid hebt.



Na het swatchen ziet het palette er eigenlijk nog prima uit, de oogschaduws zijn zacht maar zeker niet te zacht. Als je een beetje oppast hou je het palette dus gewoon netjes.

Wat vind jij ervan? Heb jij ook al één of meer van de palette''s in huis of op jouw wishlist staan? 

Deel dit artikel
Back to top