Reviews

Win een Dermalogica Chromawhite TRx SPF 30 moisturizer t.w.v. EUR 75,00

De zomer met zijn warme zon is natuurlijk allang voorbij, maar de resultaten van af een toe onbeschermd zonnen kunnen heel lang zichtbaar blijven. Hyperpigmentatie ofwel pigment vlekken die het gezicht ontsieren zijn een grote bron van irritatie bij veel vrouwen. Onbeschermd zonnen is één van de oorzaken, maar ook hormonale veranderingen zoals zwangerschap kunnen zorgen voor de vervelende verschijnsel. Maar Dermalogica schiet ons te hulp met de uitgebreide Chromawhite productlijn.In die productlijn, die geschikt is om zowel hyperpigmentatie te voorkomen als te verminderen, vind je een heel uitgebreid aanbod van producten die elkaar in gebruik natuurlijk versterken. Op de website van Dermalogica kun je veel te weten komen over hyperpigmentatie:

Hyperpigmentatie wordt veroorzaakt door een overmatige productie van melanine. Melanine is het pigment dat huid en haar kleur geeft. Het beschermt de huid tegen schadelijke UV-stralen en absorbeert de warmte van de zon. Maar door een overmatige productie van melanine door een te veel aan de zon, hormonen en ook door littekens krijgt de huid pigmentvlekken of verkleuringen.

  • Teveel aan zon: wanneer de huid veelvuldig wordt blootgesteld aan UV-stralen kan schade ontstaan. De huid maakt dan teveel melanine aan om zich te beschermen en daardoor ontstaan bruine vlekken, hyperpigmentatie.
  • Hormonen: melasma of zwangerschapsmasker, is een vorm van hyperpigmentatie door een teveel aan hormonen. Ook de anticonceptiepil, medicijnen of een reactie op cosmetica kan deze vorm van hyperpigmentatie veroorzaken.
  • Hyperpigmentatie na een ontstekingsproces: dit is het donker verkleuren van de huid ten gevolge van littekens door onzuiverheden of door verwonding van de huid.

Wil je meer weten, neem dan zeker een kijkje op de website van Dermalogica of maak een afspraak met een Dermalogca Skin care center bij je in de buurt.
In de Chromawhite TRx productlijn vind je een complete range van producten, van een fijne cleanser tot een geweldig serum vol met vitamine C, in dit oudere artikel kun je alle informatie nog eens even rustig nalezen. Heb jij misschien na de zomer ook last van vervelende pigmentvlekken? Dan hebben we goed nieuws voor je, wij gaan nl. 5 fijne Dermalogica moisturizers weggeven, de Pure Light SPF30 uit de Chromawhite lijn t.w.v. EUR 75,00 per stuk. Dit is een medium lichtgewicht moisturizer met een SPF 30, die door peptiden, vitamine C en plantenextracten zorgen dat hyperpigmentatie behandeld en voorkomen wordt. Hyaluronzuur zorgt voor een uitstekende hydratatie en ook nog voor het verminderen van fijne lijntjes. In principe is dit product voor iedereen geschikt, zowel jong als oud.

Wat moet je doen om kans te maken?

  • beantwoord de volgende vraag: wat voor een product moet je zeker gebruiken om hyperpigmentatie te voorkomen? (check zeker Dermalogica.nl voor het goede antwoord!) ???
  • vul het antwoord en de overige gegevens in op het onderstaande formulier, doe dit voor 15 november 2011
  • we vinden het natuurlijk erg leuk als je in een comment hieronder motiveert waarom juist jij kans moeten maken op 1 van de 5 Dermalogica Pure Light SPF30 moisturizers.Laat dus zeker een comment achter om meer kans te maken! Succes!
Deel dit artikel
Back to top