Reviews

Budget: NYX Cosmetics Mega Shine Lipgloss

NYX Cosmetics heeft hele leuke, bruikbare en bovenal betaalbare producten die alsof het niet makkelijker kan gewoon in Nederland verkrijgbaar zijn. Vandaag wil ik jullie voorstellen aan de Mega Shine Lipgloss die verkrijgbaar is in meer dan zeventig kleuren.De NYX Cosmetics Mega Shine Lipgloss zijn onderdeel van het vaste NYX assortiment en verkrijgbaar in meer dan zeventig kleuren. De lipgloss is zacht en geven jouw lippen afhankelijk van de kleur een klein beetje extra tot een gloss die je qua pigmentatie zou kunnen vergelijken met een goede lipstick. Je kunt de lipgloss individueel dragen maar zeker ook als ‘topper’ over ieder ander lipproduct.


  
Ik heb een aantal kleuren (African Queen, Pink Rose, Nude Peach, Plush Red, Cosmo en Nude Pink) voor jullie getest en een ding hebben de kleuren met elkaar gemeen: Ze hebben een heerlijke kauwgum/snoep achtige smaak die niet te versmaden is.  De applicator is groot en in de praktijk heb je dus voldoende lipgloss op de applicator om jouw lippen te voorzien van een mooi kleurrijk resultaat. De lipgloss is een klein beetje ‘sticky’ maar dat vind ik persoonlijk altijd wel prettig, dat scheelt weer een lippenbalsem onder de lipgloss. Gedurende de dag moet je wel een aantal malen ‘bijsmeren’.


V.l.n.r. Nude Peach, Pink Rose, Nude Pink, Cosmo, African Queen en Plush Red

Zoals ik al even aangaf: De NYX Cosmetics Mega Shine Lipgloss is verkrijgbaar in ongelooflijk veel kleurvarianten. Ik vind zelf Cosmo bijzonder mooi, maar ook de Nude Peach variant kan mij behoorlijk bekoren. Ik ben benieuwd of jullie al zijn gevallen voor deze leuke lipgloss met heerlijke smaak, en zo ja, wat zijn dan jullie favoriete kleuren? Nog geen NYX Cosmetics Mega Shine Lipgloss in huis? Ze zijn voor EUR 4,99 per stuk verkrijgbaar bij Boozyshop.nl.
 

Deel dit artikel
Back to top