Reviews

Esprit Urban Nature : geurenduo voor de vrouw & man

Het allernieuwste Esprit geurenduo is perfecte harmonie met de natuur en het moderne leven in de stad: Urban Nature! Ben jij dol op de geuren van Esprit en nieuwsgierig naar wat er schuilt achter de bijzondere groene flacons? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Esprit Urban Nature is niet alleen geïnspireerd op het hedendaagse stadsleven, maar ook wilde Esprit deze keer een natuurlijk tintje meegeven aan de dames en herenvariant van de nieuwe geuren. De damesgeur zou je in het kort kunnen bestempelen als bloemige, groene, fruitige geur, terwijl Esprit Urban Nature For Men meer groen en fris aandoet.Volgens Esprit straat de Urban Nature-vrouw geluk uit, is humoristisch en gepassioneerd, maar heeft ook iets zorgzaams over zich. De geur opent behoorlijk fruitig met een mix van viooltjesblad en appel in combinatie met een vleugje bessencrème. Deze opening doet mij denken aan Be Delicious van DKNY. Snel daarna komt er een bloemig hart tevoorschijn dat lelietjes van dalen, magnolia en exotische frangipani bevat.

Op het moment dat je denkt dat fruit de boventoon blijft voeren krijgt de geur een verrassende wending die worden verzorgt door de basisnoten van vanille, muskus, tonkabonen, natuurlijk cederhout en amberhout. Vooral de vanille ruik ik goed terug en maakt Urban Nature for Woman warm en bijzonder aangenaam.Op naar de typische Urban Nature-man. Deze is charismatisch, ervaren en mysterieus met een sterk gevoel voor stijl. Klinkt als de ideale man! In eerste instantie ruikt mijn neus vooral een frisse groene topnoot en heel in de verte wat bloemige ondertonen. De hartnoten zijn samengesteld door een mix van geranium, koriander en de natuurlijke hars van de cisteroos. De sensuele basisnoten die worden beloofd (cederhout, muskus, patchoeli en tonkaboon) ruik ik niet echt terug. Ik vind de geur redelijk fris, groen en dankzij een vleugje peper licht prikkelend.De groene parfumflacons zijn bijzonder en hebben een opvallende vorm. Ik heb wel wat moeite met het openen van de flacons, de dop zit namelijk redelijk ‘vast’. De damesgeur, daar word ik erg blij van, deze is sprankelend en door de warme karamel-achtige finishing touch wil ik het echt een aanrader noemen.

  • eau de toilette voor haar 15 ml - EUR 16,00
  • eau de toilette voor haar 30 ml - EUR 25,00
  • shower gel voor haar 200 ml - EUR 10,00
  • eau de toilette voor hem 30 ml - EUR 16,00
  • eau de toilette voor hem 50 ml - EUR 25,00
  • shower gel voor hem 200 ml - EUR 10,00

Esprit Urban Nature For Women en For Men zijn vanaf oktober 2011 verkrijgbaar bij warenhuis, drogist en parfumerie.

Deel dit artikel
Back to top