Nieuws

Catrice Big City life - review, swatches en foto's

Liet ik jullie afgelopen weekend al The London Collection zien van de Big city life collectie van Catrice, vandaag is het de beurt aan de andere collectie''s. Berlin, Sydney en New York, ze komen in dit artikel allemaal voorbij en wat zijn ze mooi! Als je de Catrice palette''s nog niet hebt aangeschaft, wacht dan geen moment en ren naar het Kruidvat, ze zijn echt de moeite waard! Daarbij kun je dan ook nog genieten van 35 % korting als je twee make-up producten aanschaft, tenslotte wil je de nagellakjes er toch ook wel bij?De oogschaduws van de palette''s zijn echt stuk voor stuk erg mooi, de kwaliteit is te vergelijken met de mono eyeshadows uit de vaste collecties, zijn goed gepigmenteerd, fijn aan te brengen, goed te blenden en zijn lang houdbaar.
De blushes zijn echt erg fijn, vooral omdat ze stuk voor stuk heel goed gepigmenteerd zijn, iets wat niet altijd het geval is bij blushes! Maar laat ik vooral niet te veel schrijven, foto''s zeggen meer dan woorden in dit geval.

The Sydney collection EUR 6,99
The Berlin collection EUR 6,99
The New York collection EUR 6,99
De nagellakjes die bij de palette''s horen zijn misschien iets minder spectaculair, maar kwalitatief prima in orde. Als het "jouw" kleuren zijn, dan kun je ze met een gerust hart aanschaffen. Tenslotte is het prijs van EUR 2,49 geen struikelblok voor de meeste mensen!

v.l.n.r. London, Berlin, Sydney en New York
v.l.n.r. London. Sydney, Berlin en New York

Ga dus snel naar het Kruidvat als je nog een van de palette''s wilt hebben, ik begreep nl. dat ze al op heel wat plaatsen zijn uitverkocht. Je krijgt er zeker geen spijt van! Dit is echt een topaankoop!!!
Deel dit artikel
Back to top