Nagel & Handen

NOTD: Ik ben vandaag zo vrolijk !

Je hebt wel eens van die dagen dat het je niet gek genoeg kan zijn. Van die dagen dat je uit bed stapt en weet dat er niets mis kan gaan. De zon voelt lekker aan op je huid, de vogeltjes fluiten en je favoriete parfum ruikt nog lekkerder dan normaal. Wat heeft dat nu met een NOTD te maken hoor ik je denken?

Op maar meteen met de deur in huis te vallen: Ik heb niet zo heel snel een slechte dag. Eigenlijk ben ik altijd vrolijk. Er is genoeg om dankbaar en vrolijk voor en om te zijn. Een gezellig gesprek, mooie nagellakjes, food!, een nummer op de radio dat je alweer bijna vergeten was maar nog steeds heel hard (en vals) mee kunt zingen. Enfin, een stukje vrolijkheid vind je eigenlijk overal!

Last van een winterdepressie? Kijk dan vooral even naar mijn onderstaande NOTD. Je ziet hier een combinatie van Essence Back to Black (EUR 1,29) en Color Club Wish Upon A Rock-Star EUR 4,95). Daar word je toch spontaan vrolijk van? Deze mooie compacte glitternagellak kun je werkelijk over iedere andere reguliere nagellak dragen met direct resultaat. Een laagje volstaat voor een dagje (of een weekje) vrolijke glitternagels.De moraal is op deze donker en vooral regenachtige waarop ik nog geen vogeltje heb horen zingen, mijn buurvrouw nog steeds niet thuis is zodat ik mijn pakjes op kan halen en ik eigenlijk nog boodschappen moet doen dat dit artikel gaat over het genieten van het hier en nu. Als een nagellakje (of dat mooie Chanel palette, die prachtige Rimmel lipstick of wat dacht je van een nieuw blikje rosebud Salve) jou gelukkig maakt, wie zou dan nog durven te zeggen dat het maar make-up is?

Je kunt deze nagellakjes aanschaffen bij Nailpolishfashion.nl. Lezeressen van Beautyscene ontvangen 10 % korting op hun bestelling met code: lushious. De Essence Colour & Go nagellakjes vindt je bij Kruidvat.

Weet je wat, om deze publicatie nog vrolijker te maken plaatsen jullie gewoon allemaal een gezellige zonnige reactie! Wat is jouw passie? Waar lach jij steevast om? Kortom: Ben jij vandaag ook zo vrolijk?

Deel dit artikel
Back to top