Nagel & Handen

Herfst aanraders: Verwennerij met het Nailtini duo

Handen en voeten hebben gedurende de koudere maanden van het jaar flink wat te verduren. De komende weken komen jullie bij Beautyscene regelmatig artikelen tegen met aanraders is de vorm van producten of tips waarmee je deze koude maanden wel doorkomt. Vandaag heb ik twee leuke en vooral lekkere aanraders voor handen en voeten.

Ik heb jullie al meerdere malen verteld over de mooie Amerikaanse nagellakjes van Nailtini. Nu is het zo dat Nailtini meer dan alleen maar nagellakjes ontwikkeld. Je vindt in het assortiment ook hand- en voetverzorgingsproducten die meer dan aantrekkelijk zijn, vooral met oog op de komende (koude) maanden.

Als het kouder wordt stijgt vanzelfsprekend de frequentie waarmee ik mijn handen insmeer. Niet alleen mijn handen trouwens, want mijn voeten kunnen dan ook wel wat extra zorg gebruiken. Op die manier vermijd je huidkloven en houd je jouw huid zacht, soepel en dus: mooi! Natuurlijk hoort daar scrubben bij.Nailtini Coco Loco Smoothie Hand- en Voetscrub - EUR 15,00 ruikt lekker zomers en doet mij denken aan verse ananas. Dat is en groot pluspunt, want de geur van zon, zee en strand kunnen we allemaal wel gebruiken gedurende koude en donkere dagen. De scrub bevat suikerkorrels, kokosmelk en notenolie die samen zorgen voor een fijne goed te doseren scrub. Maak jouw huid eerst een beetje vochtig, masseer de scrub vervolgens voorzichtig in, afspoelen met warm water en vervolgens even lekker insmeren met een volle crème. Ideaal voor het scrubben van handen, voeten, knieën en ellebogen.Die volle handcrème zou bijvoorbeeld de Nailtini Hot Buttered Rum Hand-en Voetcrème - EUR 15,00 kunnen zijn. Deze voedende hand-en voetcrème ruikt wederom heerlijk. Dit product ruikt namelijk naar een combinatie van rum, rozijnen en vanille. Een echte wintergeur! De combinatie van shea- en cacaobutter zorgt voor een lekkere lobbige crème en zijdezachte handen en voeten.


Links: Hot Buttered Rum Hand en Voetencreme - Rechts: Coco Loco Smoothie Hand- en Voetscrub

De bovenstaande producten kun je bestellen bij Time4beauty. Als je toch aan het winkelen bent bekijk dan direct even naar de By Mat Cay producten, die zijn zo leuk! Verzenden via de pakketpost naar Nederlandse adressen kost EUR 7,50 per bestelling (uiteraard verzend Time4beauty ook naar ook naar Belgische adressen). Betalen kan via een bankoverschrijving.

Deel dit artikel
Back to top