Nieuws

Urban Decay kerstcollectie 2011, exclusief bij Sephora

Toen ik vorige week aan het winkelen was in een Sephora in Amerika, heb ik al een sneak peek gekregen van de kerstspullen die ze daar verkochten, ze lopen daar toch altijd even voor op Nederland. Maar vandaag kan ik ook fijn nieuws over Urban Decay met jullie delen, veel van de spullen die ik in de USA heb gezien komen ook, tijdelijk, naar Nederland. Kijken jullie even mee naar de producten die vanaf november 2011 bij Sephora te koop zijn?

Urban Decay Book of shadows volume IV EUR 58,00
Met daarin 16 oogschaduws, een mini Primer potion, een mini 24/7 glide on pencil, een mini Curling mascara en een spiegeltjes. Je vindt er ook een speakertje in, die je kunt koppelen aan jouw smartphone. Na het scannen van 1 van de 5 QR codes zie en hoor je dan een filmpje/tutorial zodat je precies weet hoe je het palette kunt gebruiken!Midnight emergency kit EUR 38,00
Een handig kitje om onderweg mee te nemen, er zitten 4 oogschaduws, een kwastje en een lipgloss in.


Holiday Nail kit EUR 24,00
6 mini flesjes nagellak in een aantal prachtige herfsttinten!

24/7 glide on eyepencils travel setjes in twee varianten, Naked & Electric EUR 29,00
Mijn favorieten oogpotloden die nu te vinden zijn in een iets kleinere versie dan een full size, in de setjes vind je ook een aantal unieke kleuren!


24/7 eyeshadow pencil stash kit EUR 35,00
Handige waterproof oogschaduwsticks, perfect voor op reis of als je weinig tijd hebt om jouw oogmakeup op te brengen en toch wat kleur wilt!


Mariposa oogschaduw palette EUR 37,00
Oogschaduwpalette met 10 kleuren en een kwastje verpakt in een schattig zilverkleurig doosje met vlinderprint.Primer potion professional size EUR 28,00
Een extra groot formaat van de beste oogschaduwbasis die er is, onmisbaar in mijn dagelijkse makeup routine, nu eenmalig in een voordelig formaat te koop. Dit is echt een mushave!!!


Sparkling edable body powders in twee smaken/kleuren Marshmallow en Honey EUR 18,00De bovenstaande producten van Urban Decay zullen vanaf november 2011 exclusief te vinden zijn bij alle filialen van Sephora, een uitgebreider Urban Decay assortiment vind je in de Sephora filialen van Den Haag en Rotterdam. De producten zijn slechts tijdelijk te koop en de ervaring leert dat de populaire artikelen snel uitverkocht zullen zijn. Hou het dus goed in de gaten! Check www.sephora.nl voor adressen van de filialen.

Ik heb een aantal van deze artikelen in huis om te laten zien, waar zijn jullie het meest benieuwd naar? Laat het mij weten, dan maken wij een artikel met foto''s en swatches.

Deel dit artikel
Back to top