Nagel & Handen

Review: China Glaze - Let it snow collectie

Let it snow, let it snow, let it snow! Van mij mag die sneeuw nog wel even op zich wachten, maar wat er niet mag wachten zijn de super leuke nagellakjes uit de China Glaze Let it snow collectie. Speciaal voor jullie hebben wij vandaag een zestal swatches uit deze collectie.De China Glaze Let it snow collectie bevat 12 klassieke kerstkleuren waarvan er een aantal zeker op jullie wishlist zullen belanden. Sterker nog: Ik heb denk dat ik zelf een klein beetje verliefd ben op een van de kleurtjes uit deze collectie. Welke dan? Dat laat ik jullie hieronder zien, maar eerst even alle kleurtjes op een rijtje:

 • Poinsettia - Ruby rode crème nagellak
 • Ring In The Red - Rode nagellak met glitters
 • Winter Berry - Cranberry rode nagellak  
 • Velvet Bow - Volle  rode crème nagellak  
 • Glittering Garland - groene nagellak met glitters  
 • Holly-Day - Warm groene nagellak
 • Champagne Bubbles - Gouden frosty nagellak met zilveren glitters
 • Twinkle Lights - Transparante nagellak met gouden, groene en rode glitters
 • Snow Globe - Transparante nagellak met holografische glitters
 • Icicle - Zilveren frosty nagellak
 • Tinsel Town - Zwart/grijze nagellak met grote zilveren glitters
 • Blue Year’s Eve - Midden blauwe nagellak met microglitters

Glittering Garland is een kleur die eigenlijk niet mag ontbreken in de gemiddelde kerstcollectie. In het flesje ziet de kleur er behoorlijk donker uit, maar op de nagels transformeert deze naar een midden groene nagellak met een bijzonder mooie groene glitter die net even een tikkeltje lichter is in vergelijking tot de nagellak.Toen ik het eerste laagje Poinsettia op mijn nagels aanbracht was ik heel even bang dat het ging om een jelly nagellak, en daar ben ik niet dol op. Tot mijn geluk zorgde het tweede laagje voor een uitermate mooie en volledige dekking waardoor Poinsettia absoluut hot, smashing en vampy oogt.Ik had het al even over die verliefdheid van mij. Tinsel Town is simpelweg fantastisch. Sterker nog, het is echt mijn grote, grote, grote favoriet van dit moment en ik ben normaliter niet eens zo enorm gecharmeerd van glitter nagellak. Deze zonder grijs, bijna zwarte nagellak bevat grote zilveren glitters die zo compact zijn dat de lak in twee laagjes een perfecte dekking geeft. De lak is feestelijk maar tegelijkertijd super stoer. Daar ben ik dol op! Must have!Toen ik de informatie over deze collectie las was ik vooral benieuwd naar de Champagne Bubbles nagellak. Toch vind ik hem een tikkeltje teleurstellend. Het idee van een gouden nagellak met een zilveren glitter is briljant, maar de uitwerking is een beetje streperig. Dat is echter wel op te lossen met een top coat, maar zonder top coat ziet de nagellak er na twee laagjes uit zoals op de onderstaande afbeelding.

 

Blue Year’s Eve lijkt op structuur enorm op de blauwe Glittering Garland variant. Deze nagellak heeft een mooie sprankeling en heeft ook die mooie microglitter die en tintje lichter is dan de basislak. De naam maakt de nagellak toch wel heel bijzonder, leuk cadeautje ook!Snow Globe is een repromote, en dat betekend dat deze nagellak al eens eerder is uitgebracht. Daar kan ik mij wel iets bij voorstellen want vooral als topper is dit echt een bijzonder leuk nagellakje. De transparante basis bevat  grote holografische glitters die als separate nagellak niet zo heel bijzonder is maar zodra je hem gebruikt over iedere andere nagellak word je wel bijzonder gelukkig van deze variant.

 

Ik heb Snow Globe voor jullie aangebracht over alles andere lakjes die je hierobven hebt kunnen bekijken. Op deze manier kun je het effect behoorlijk goed bekijken:
V.l.n.r: Champagne Bubbles, Glittering Garland, New Years Eve, Tinsel Town en Poinsettia


Idem, incl Snow Globe als topper

De nagellakjes uit de Let it snow collectie van China Glaze  zijn voor EUR 5,95 te koop bij een van onze favoriete webshops, Nailpolishfashion.nl. Kun jij met het oog op de dure feestmaanden wel een korting gebruiken? Dat kan! Met code: lushious ontvang je 10% korting op jouw volledige bestelling excl. Verzendkosten.
  
 

Deel dit artikel
Back to top