Nieuws

NYC : Herfst makeup trends uit New York

NYC laat ons deze herfst kennis maken met drie trends die perfect te creëren zijn met de prettig geprijsde producten van NYC. In het assortiment van NYC, dat je exclusief bij het Kruidvat kunt vinden, vind je producten om bijvoorbeeld een mooie, draagbare "nude make-up" look te maken. Maar ook als je gaat voor opvallende, maar wel kissproof, rode lippen dan ben je bij NYC aan het goede adres. Kijk snel verder!
NYC werd in 1999 opgericht, waarbij de keuze voor sprekende kleuren uitstekend samenviel met vibe van de bruisende stad waarnaar het merk genoemd is, New York City.
Met de campagne Dare to Compare moedigde het merk klanten aan om NYC-producten te vergelijken met warenhuismerken. Wat bleek? Het stoere, doortastende NYC is met zijn opvallende en hippe kleuren nagellak werd het favoriete merk van consumenten in de leeftijd van 16 tot 50 jaar. Dit merk garandeert de hipste NYC-looks voor de kleinste prijzen! Van EUR 1,99 tot EUR 4,99

High definition mascara, Skin matching foundation, City curls mascara, Sun 2 Sun bronzing powder Bronze gold, Color Wheel Pink cheek glow en Waterproof eyeliner pencil

Een mooie make-up begint nauurlijk met een goede basis, een musthave voor iedereen is toch wel een foundation, bronzer, mascara, blush en kohlpotlood. Met deze producten leg je de basis voor iedere look, of je nu kiest voor een eenvoudige dag make-up of juist een feestelijke look wilt dragen, de basis is altijd het belangrijkste.

Nude Makeup
Nude Makeup, het is echt wat anders dan geen make-up, iets wat je ook goed kunt zien in het filmpje wat ik heb gemaakt met de producten van NYC, maar dat zie je snel genoeg. Met "Nude make up" gaat het om het gebruiken van natuurlijke tinten zoals beige, taupe en bruin, waarbij vooral het creeëren van schaduweffecten door te werken met glanzende en matte erg belangrijk is. 
Een "nude makeup" kan er simpel uitzien, maar is dat echt niet altijd, vooral niet omdat de basis (ofwel de huid) echt flawless moet zijn, besteed daar dan ook extra aandacht aan. Denk dan zeker aan het gebruiken van een concealer, een foundation of getinte dagcreme en eventueel een gezichtspoeder.
Maak de look wel altijd af met een mascara, natuurlijke blush en een natuurlijke lipkleur zoals de mooie Rose Gold van NYC.

Metro quartet eye shadow South street Seaport, Smooth skin pressed face powder Naturally beige, Color wheel Translucent highlighter glow en lipstick Rose Gold


Red lips

Nude makeup is natuurlijk prima voor een dagelijkse look, niet al te opvallend en draagbaar bij vrijwel iedere gelegenheid. Maar ja, niet opvallend is ook niet altijd de bedoeling, soms mag je best eens wat meer opvallen. Hoe kun je dat nu beter doen dan met mooie rode lippen? Ik weet dat niet iedereen dit durft, maar je moet het gewoon een keer proberen, ook ik moest even over een drempel heen en nu draag ik vaker en vaker rode lippen.
De NYC lipstain is een perfect product om mee te beginnen, niet alleen is deze heel makkelijk aan te brengen door de vilstiftvorm, de kleur is geweldig en de houdbaarheid amazing. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw rode lippen zullen afgeven op glazen, kopjes en jongenslippen......de rode kleur blijft zitten waar hij hoort! Een rode lipstain oogt classy en toch ook weer natuurlijk, wil je toch wat meer glans, kies dan voor een transparante of rode lipgloss over de lipstain.

Liquid lipshine Rockefeller Red, City''s clear en Smooch proof lipstain Rock on Ruby


Colorful smoky

Smoky eyes zijn vast allang bekend bij jullie, de verzamelnaam van een oogmakeup die verloopt van donker bij het oog naar lichter richting wenkbrauw. Vaak denken we bij smoky eyes aan een kleurencombinatie van zwart en grijs, maar NYC laat ons zien dat dit niet persé nodig is. Je kunt ook prima kiezen voor andere kleuren, mits je een combinatie van donkere en lichtere tinten gebruikt om de smoky look te creeëren. Denk daarbij aan een groene smoky eye, een paarse of misschien wel een blauwe smoky eye!
Gebruik wel altijd een donkere basis zoals een zwart oogpotlood, omdat anders het effect te licht blijft vlakbij het oog moet het echt wel donker zijn. Iets wat mij op de foto hieronder niet helemaal is gelukt trouwens, maar ik bedenk mij nu ook dat ik vergeten ben om nog wat extra kohlpotlood te gebruiken, dat maakt een smoky eye namelijk echt af.

City mono & duet eyeshadows, Mevtro quartet eye shadow en de fijne Individual eyes Smokey greens
Regelmatig word mij gevraagd of ik eens een tutorial wil doen met prettig geprijsde producten, die kans heb ik dus direct aangegrepen met de producten van NYC. In dit (lange) filmpje zie je mij eerst een nude makeup look doen (van 1.10 tot 9.45 minuten, schrik niet van makeuploos gezicht.....), daarna laat ik zien hoe je simpel kissproof red lips kunt maken (van 9.45 tot 12.10 minuten) en als laatste komt de colorful smoky ook nog even voorbij. De producten die jullie in het bovenstaande artikel en filmpje hebben gezien, maken deel uit van het vaste NYC assortiment dat je exclusief vind bij verschillende filialen van het Kruidvat. De prijzen van de producten zijn meer dan vriendelijk en liggen tussen de EUR 1,99 en EUR 4,99 per product, dat is nog eens fijn shoppen!

Kennen jullie de producten van NYC al? Welke producten vind jij echte aanraders? Welke van de drie trends past het beste bij jou? We zijn heel benieuwd! Vergeet ook niet de facebook van NYC te "liken", je maakt er zelfs kans op een reis naar New York!!

Deel dit artikel
Back to top