Nieuws

Essence Circus Circus trend edition december 2011

In december zal er een feestelijke, vrolijke trend edition van Essence in de winkels van het Kruidvat te vinden zijn. De Circus Circus trend edition heeft bijzonder leuke en nieuwe producten in de collectie die er wel heel vrolijk en glitterig uitzien, perfect voor de aankomende feestdagen in de maand december! Kijk jullie even mee naar de producten die vanaf december 2011 te vinden zullen zijn bij de filialen van het Kruidvat?

Stay all day eyeshadow EUR 2,79 in de kleuren 01 It''s magic, 02 Raise the curtain for ... en 03 My sprakling acrobat
Liquid eyeliner EUR 2,29 in de kleuren 01 It''s magic en 02 My sparkling acrobatLip lacquer EUR 1,79 in de kleuren Applause, applause en 02 My glammy acrobat
Lip topper EUR 1,99 in de kleur 01 It''s magic

Een parelmoer liptopper die perfect te gebruiken is om van iedere lipstick een circuswaardige kleur te maken!


Highlighter powder EUR 2,99 in de kleur 01 It''s magic


Colour 3 nail polish EUR 2,79 in de kleurencombinatie''s 01 My sparkling acrobat, 02 Don''t feed the tiger, 03 Applause applause en 04 Cotton candy

Beauty bag EUR 2,49Bij de Essence Circus circus collectie horen ook nog parfumflesjes en nagelstickers, maar jammer genoeg komen die niet naar Nederland toe. Mocht je binnenkort een reisje richting Duitsland gepland hebben, dan kun je ze daar wellicht wel vinden. Ik heb wel een exemplaar in mijn bezit en ik denk dat ik die binnenkort maar eens ga verloten onder echte Esscene fans! Goed plan of niet?

Wat vinden jullie van deze, toch wel, feestelijke collectie voor de decembermaand? De nagellakjes zijn wel echte musthaves volgens mij en ik denk dat die de winkels van het Kruidvat gaan uitvliegen! Staan er nog meer spulletjes op jullie wishlist?

Deel dit artikel
Back to top