Blogs & Editorial

Debbie's shoplog uit Orlando, USA

Twee weken geleden stapte ik op het vliegtuig richting USA, waar ik een weekje doorbracht in Orlando. Orlando is een stad in Florida die vooral bekend is doordat Walt Disney World daar gevestigd is. Dat was ook precies de reden dat ik daar met de kids naartoe ben geweest, we hebben 8 dagen lang fun gehad tussen alle Disney figuren en tussen Harry Potter & Friends. Tijd om te shoppen had ik niet zoveel, maar in een paar uurtjes kun je best nog wat shoppen in The Florida mall. Kijken jullie even mee naar mijn shoplog?


Natuurlijk had ik jullie al een kijkje gegeven in dit artikel, maar de specifieke producten had ik nog niet aan jullie laten zien. De meeste producten worden niet in Nederland verkocht, maar zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen zullen de Urban Decay producten vanaf november wel (zolang de voorraad strekt) bij Sephora in Nederland worden verkocht.

Maar bekijk eerst even het filmpje en lees daarna zeker even verder:
Het is zeker een aanrader om te gaan beautyshoppen in de USA, maar als je dat niet gaat doen, dan kun je dit soort producten vaak ook vinden op Ebay.com. Daar zijn vrij veel verkopers te vinden die dit soort producten graag naar je versturen. Natuurlijk moet je wel goed opletten of je koopt bij een betrouwbare verkoper, informatie daarover kun je altijd op Ebay vinden. Dit soort transacties kun je het beste, veilig, betalen met Paypal! Wil je meer weten over Paypal, dan kun je dit oude artikel eens doorlezen.

Shoppen jullie ook graag op vakantie? Of doe jij jouw buitenlandse aankopen lekker vanuit huis?

Deel dit artikel
Back to top