Nagel & Handen

KOH Holiday Spirits & kadobox - november 2011

Begin november is natuurlijk de perfecte tijd om op zoek te gaan naar jouw kerstoutfit! Het lijkt misschien vroeg, maar de weken voor de feestdagen lijken altijd voorbij te vliegen. Weet je dat je nu al een afspraak bij jouw kapper moet inplannen als je nog voor kerst aan de beurt wil zijn? Gelukkig kunnen we bij KOH de komende maand gewoon heel simpel de nieuwste KOH Holiday Spirits collectie shoppen, daar hoef je echt geen afspraak voor je maken.

De KOH Holiday Spirits is een collectie van zes nagellakjes, waarvan de 3 rode niet nieuw zijn. KOH Red, Brilliant Red en Red Wine vind je namelijk in de vaste collectie. Drie prachtige, klassieke rode tinten die natuurlijk heel goed passen bij jouw kerstoutfit!Maar gelukkig voor de fans, zijn er ook drie nieuwe kleuren die in deze maand in de winkel verschijnen. Drie prachtige warme, metallic nagellakjes die zeker goed zullen matchen met jouw zilveren, bronzen of gouden sieraden. Romantic Silver, Loving Bronze en Dreamy Gold zijn de kleuren die nieuw zijn in de KOH Holiday Spirits collectie.


De KOH Holiday Spirits collectie zal deze maand bij de verkooppunten van KOH verschijnen en de drie nieuwe kleuren zullen (volgens mij) slechts tijdelijk verkrijgbaar zijn. De lakjes zullen EUR 14,95 per stuk gaan kosten, natuurlijk zul je binnenkort swatches  bij ons kunnen vinden.

Mocht je nog op zoek zijn naar een mooi kado voor op jouw wiishlist, dan heb ik een hele goed tip voor je. In de KOH Collection Box vind je een travelsize glazen vijl, cuticle brush, essential hand nourisher, dry drops en essential nail serum. Heerlijke producten die jouw handen en nagels weer in topconditie zullen brengen. Nu is zo''n box natuurlijk prachtig om te zien, maar ik denk dat jullie nog "blijer" zullen worden van de prijs, normaal betaal je voor deze producten los een totaalprijs van EUR 104,95, de KOH Collection Box kost slechts EUR 49,95 en zal vanaf deze maand te koop zijn (uiteraard slechts tijdelijk).


Wat vinden jullie van deze KOH collectie? Vind je de nieuwe kleuren mooi? Heb je de KOH collection al een plaatsje gegeven op jouw wishlist voor kerst?

Deel dit artikel
Back to top