Fashion

Kort maar krachtig van 3 november 2011

In "Kort maar krachtig" zullen wij regelmatig een klein overzichtje plaatsen met producten die ons zijn opgevallen. Dit kunnen allerlei verschillende producten zijn. Soms zijn deze producten (nog) niet voorbij gekomen op onze website, maar wellicht zal dit later alsnog gebeuren. De kracht van deze rubriek is het ontbreken van de tekst en uitleg. Benieuwd naar de producten van deze week?

We hebben een paar weekjes overgeslagen, maar vanaf vandaag zal er weer wekelijks een "kort maar krachtig" collage voorbij komen met producten die ons zijn opgevallen op het gebied van beauty en fashion. Vandaag een collage in de stijl van Sienna Miller, tenminste, ik vind een aantal producten goed bij haar passen zoals de "flappy hat" en natuurlijk Boss Orange!


Het is zeker ook een stijltje waar ik mij in kan vinden, de hoed en wrap bracelet staan in elk geval op mijn wishlist! Oh ja, mocht je willen weten waar je de producten kunt vinden, klik dan op de linkjes onder de afbeelding, je komt dan direct in de webshop terecht. Deze week komen alle producten uit de webshop van Nelly.com, vergeet zeker geen gebruik te maken van de kortingscode "scenenelly" als je bestelt voor meer dan EUR 60,00!
Deel dit artikel
Back to top