Reviews

Rimmel London Long lasting lipsticks by Kate Moss

In september woonde ik de wereldwijde lancering bij van Kate Moss Long Lasting finish lipstick collectie van Rimmel London, een collectie van heerlijke, perfect gepigmenteerde lipsticks speciaal samengesteld door Kate Moss. Hun samenwerking van 10 jaar vonden zowel Rimmel London en Kate Moss de perfecte gelegenheid om nu eens samen een productlijn samen te stellen. Vandaag laat ik jullie alle kleurtjes uit de collectie zien, kijken jullie even mee?

De collectie bestaat, in Nederland, uit 7 kleuren die variëren van nude via fuchsia tot donkerpaars, waarbij de iconische rode lipstick van Kate Moss natuurlijk niet is overgeslagen! Die prachtige rode kleur hebben jullie al eerder gezien in dit artikel en als je benieuwd bent naar mijn avonturen tijdens de lancering dan kun je dit artikel nog even bekijken.

De Rimmel London Long lasting lipsticks zijn stuk voor stuk prima gepigmenteerde, romige lipsticks die een langhoudende finish combineren met ultiem draagcomfort. De lipsticks voelen licht aan op de lippen, hebben een licht zoete, vrij neutrale geur die niet overheerst en zorgen voor goed gehydrateerde, gevoedde lippen waardoor de lipstick er extra fraai uitziet. 

v.l.n.r. 01, 02, 03, 04, 05, 07 en 15

Kate heeft zoch zowel bezig gehouden met de samenstelling van de formule en het uitzoeken van het kleurenpalette. Natuurlijk moesten Kate''s favoriete rode (01) en nude (03) lipsticks tussen de kleuren te vinden zijn. Maar er was nog plaats voor meer mooie & hippe kleuren. Fuchsia roze, donkerpaars, mysterieus grijs/paars met glitters en zacht roze, keuze genoeg dacht ik zo! De lipsticks krijgen een extra persoonlijk tintje door Kate''s handtekening met een rood hartje.

v.l.n.r. 01,02,03 en 04

v.l.n.r. 04, 05, 07 en 15


Natuurlijk heb ik de kleuren ook even voor jullie geprobeerd en geswatcht, waarbij ik er ook een full face foto bij heb gedaan, zo krijgen jullie een idee hoe de kleuren staan. Mijn make-up is op alle foto''s hetzelde, redelijk neutraal om de aandacht niet teveel af te leiden van de lipsticks. Je ziet van boven naar beneden de Rimmel London Kate Moss Long lasting finish lipsticks met de nummers 01, 02, 03, 04, 05, 07 en 15. 
Mijn favorieten zijn toch wel de rode 01, de "my lips but better" kleur 07 en de fuchsia roze 02, wat een vrolijk kleurtje is dat! Welke kleur vinden jullie het allermooist? De lipstick met nr. 15 valt een beetje uit de boot, het is namelijk niet zo''n dekkende tint maar geeft meer een hint van paars/grijze kleur met wat glitters, het is een lastige tint naar mijn idee. De donkerpaarse 04 is ook een kleur die je moet durven dragen, ik vind hem persoonlijk iets te paars om echt mooi te zijn, maar smaken verschillen natuurlijk.

De Rimmel London Kate Moss Long lasting finish lipsticks liggen sinds kort in de winkels, de adviesprijs is EUR 9,49 per stuk, maar momenteel vind je mooie introductie aanbieding o.a.bij het Kruivdat (waar je dan ook nog kunt profiteren van extra korting op make-up producten, zolang de actie nog loopt natuurlijk!

Welke kleur heb jij al gekocht? Of welke staan er op jouw wishlist? Deel je jouw ervaring met de lipsticks hier, dat vinden we namelijk erg leuk!
Deel dit artikel
Back to top