Nieuws

Nieuw: Hunkemöller Bodique beautycollectie

Hunkemöller heeft nog niet zo lang geleden een sexy nieuwe beautylijn uitgebracht. In deze lijn staat het thema: sexy centraal omdat volgens Hunkemöller beauty producten bijdragen je mooi en vrouwelijk te voelen. Uiteraard hebben wij de producten voor jullie getest en dus hoef je alleen maar even verder te lezen voor meer informatie.

De Hunkemöller Bodique collectie bevat een selectie betaalbare beauty- en verwenproducten vindt. Je vindt hier onder andere een eau de toilette, nagellakjes en make-up palette. Deze lijn is ontwikkeld in samenwerking met de Maesa group, opgericht in 1997 door Gregory Mager en Julien Saada.

 

Het parfum dat deze volledige collectie draagt is bloemig met een licht fruitige en zeer draagbare fruitige touch. Deze mix zorgt voor een speelse, vrouwelijke en licht sensuele geur.  Niet alleen de Home diffuser (EUR 14,99) maar ook de Shower gel (EUR 7,99), Body Lotion (EUR 7,99) en Eau de toilette (EUR 17,99) bevatten dezelfde geur.Het Bodique make-up palette (EUR 9,99) bevat drie kleuren eyeshadow die zijn samengesteld om een zwoele smokey-eyes te creëren. Daarnaast vind je in het schattige doosje een oogpotlood, mascara en een lipgloss. De pigmentatie van de eyeshadows is als prima te bestempelen, gebruik wel altijd een basis om de houdbaarheid te verlengen.

Grote verrassing wat mij betreft zijn de Nagellakken (EUR 3,99) uit de Hunkemöller beauty lijn. De kleuren zijn meer dan bruikbaar en de zacht roze tint die ik persoonlijk zou bestempelen als oud/dusty roze vind ik bijzonder mooi. De nagellakken hebben een uitstekende houdbaarheid (vier dagen zonder top coat en nog steeds geen beschadigingen), dekken in twee laagjes  en zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.V.l.n.r. rood, roze, (chocolade)bruin en paars

De Lipgloss (EUR 3,99) is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en deze hebben allemaal een fruitige geur/smaak. Vooral de rode lipgloss (met shimmer) is een behoorlijke voltreffer wat betreft de feestdagen en de overige twee tinten zijn draagbaar. Mijn favoriet is de Natural, deze is oud roze en bevat mooie subtiele zilveren glitters waardoor een ‘frosty ’effect ontstaat.V.l.n.r. Natural, Red en Basic Pink

Conclusie? De Bodique beautylijn is een passende en leuke aanvulling op het Hunkemöller assortiment. De producten zijn zeer betaalbaar en van prima kwaliteit, en vanaf heden verkrijgbaar bij verschillende Hunkemöller  filialen. Geen zin of tijd om naar de winkel te gaan? Geen probleem: De producten zijn ook online verkrijgbaar.

Even een klein geheimpje voor de meelezende heren: Mocht je binnenkort de Hunkemöller binnenwandelen om voor je vrouw, vriendin of …(tja vul zelf maar in) een mooi setje uit te zoeken, neem dan meteen een beauty (aantal) product(en) voor haar mee! Dat worden gegarandeerd bonuspunten!

Deel dit artikel
Back to top