Nieuws

Madonna's eerste parfum Truth or Dare, vanaf mei 2012 in de winkels

Iedere bekende zanger of zangeres heeft toch wel zijn of haar eigen parfum, maar wisten jullie dat Madonna in al de jaren dat zij bekend is, nog nooit een eigen geur heeft gehad. Vreemd eigenlijk, maar blijkbaar is het er nog niet eerder van gekomen. Maar nu is het moment dan toch daar en heeft Madonna bekend gemaakt dat vanaf volgend voorjaar haar parfum Truth or Dare in de winkels zal liggen, lezen jullie even verder?

Madonna vertelde aan Women’s Wear Daily “ik ben altijd geobsedeerd geweest door geuren en wil al jaren iets persoonlijks creëren, een geur die uitdrukt wie ik ben, maar waar andere mensen zich ook verbonden mee voelen. Iets eerlijks, en toch gewaagd, vandaar de naam Truth or Dare”. “ Madonna zal zelf te zien zijn in de wereldwijde reclamecampagnes, die geproduceerd zullen worden in samenwerking met Fabien Baron van Baron & Baron, waarmee ze al heel vaak heeft samengewerkt. Het bekendste (of moet ik zeggen, het beruchtste) project was toch wel “Sex”, haar befaamde boek vol foto''s over sexualiteit in 1992, een behoorlijk shockerend boek moet ik zeggen. 

Truth or Dare van Madonna zal een signatuur bloemige geur worden. Een mix van bedwelmende bloemen, in balans gehouden met verslavende houtsoorten en vanille, creëert een geur die tijdloos, en toch modern, zowel duister als licht is. De flacon weerspiegelt het Truth or Dare dualisme – een klassieke en geraffineerde vorm, met eigentijdse en verfijnde details.

Truth or Dare zal vanaf april 2011 exclusief worden verkocht bij Macy''s in de U.S.A., vanaf mei 2011 zal de geur ook wereldwijd worden verkocht, uiteraard ook in Nederland.
Deel dit artikel
Back to top