Nieuws

Herfst aanraders: Lush kerstproducten

Het is misschien een beetje gek misschien om het woordje herfst en kerst in een zin te lezen, maar Lush kan natuurlijk eigenlijk altijd. Kerstliedjes in de herfst zijn misschien een beetje apart, maar een lekkere kerstbruisbal in jouw herfstbad, dat moet gewoon kunnen! Ben jij dol op  fijne geuren en leuke uitvindingen, lees dan snel verder!

De Lush kerstcollectie bevat dit jaar natuurlijk weer een aantal heerlijke bestsellers. Daarnaast vind je een heleboel nieuwe producten die crazy inventions worden genoemd. Vandaag houd ik het simpelweg bij een aantal producten waarmee je de koudere (tja ik weet het, zo koud is het helemaal nog niet!) wel gaat doorkomen. Zet de verwarming uit, trek een t shirtje en een korte broek aan, dan volgt het klappertanden vanzelf!)Hebben jullie dit schattige Melting Snowman bath melt (EUR 3,95) sneeuwmannetje al gezien of geprobeerd? Doen hoor, want deze zit tjokvol heerlijke oliën en boters om je huid eens flink te verwennen. Je zet het sneeuwpopje in het warme water van de badkuip en hij smelt als sneeuw voor de zon. De geur brengt je direct in kerstsfeer want deze is opgebouwd uit vanille, tonkabonen en sinaasappel. Daar word je echt gelukkig (en warm) van!

3 Gold Rings Bubble Bar (EUR 6,95) verkruimel je in z’n geheel (of gedeeltelijk bij een klein bad) onder de badkraan met stromend badwater en al snel kun je gaan genieten van een bad vol vanille bubbels.  De BBS bevat ook zoete sinaasappel en mirre, dat maakt de 3 Golden Rings niet alleen een hele mooie goud/witte swirl bubble bar, maar zorgt ervoor dat jouw huid de rest van de dag ruikt naar een mix die mij doet denken aan de bekende Lush Creme Anglaise.Geen poespas, maar gewoon lekker inzepen onder de douche? Dan moet je de Candy Cane Soap (EUR 4,95 /100 gram) echt even uitproberen. Ik had verwacht dat deze zeep suikerzoet zou zijn, maar omdat deze versie van Candy Cane ook pepermuntolie, kersen en amandelolie bevat is het een behoorlijke unieke en uitnodigende zeepvariant geworden.

Ik ben overigens ook dol op de leuke en innovatieve Pow Wow Lip Scrub waarover jullie in dit artikel al meer hebben kunnen lezen, en mijn absolute favoriet deze kerst-ronde is de Golden Wonder ballistic. Heb je die nog niet voorbij zien komen? Kijk dan hier even en je bent vast verkocht.

jij meer lezen over de Lush kerstproducten 2011? Neem dan hier even een kijkje. Deze zijn verkrijgbaar via de Lush winkels en zijn te bestellen via de handige Lush webshop.

Deel dit artikel
Back to top