Nieuws

Verslag: Dr. Hauschka workshop met lezeressen

Op zaterdag  5 november 2011 organiseerde Dr. Hauschka in samenwerking met Beautyscene een interessante huidverzorging en makeup workshop.  Om twee uur werden Debbie, Wendy en veertien lezeressen verwelkomt door het Dr. Hauschka team om vervolgens te genieten van een heerlijke high tea, verzorgingsproducten en make-up workshop. 


De producten van Dr. Hauschka bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De dames en heren achter de schermen nemen een kerngedachte in ogenschouw en dit is dat iedere huid eigen krachten bezit om zichzelf te verzorgen en herstellen. Deze kerngedachte is daarnaast gebaseerd om de natuurlijke cyclus van de huid die niet te verstoren. Dit is onder andere een reden waarom er bijvoorbeeld geen scrubproduct is terug te vinden in het assortiment van Dr. Hauscha.


Lonneke van Dr. Hauschka vertelde ons over de interessante filosofie, het zelfherstellende vermogen van de huid, huidbeelden en begeleidde onze lezeressen naar een punt waar zij de producten daadwerkelijk konden gaan uitproberen. Er volgde een uitgebreide reiniging, heerlijk maskertje, serum of extra voeding mogelijkheden en uiteraard een uitleg over de bijzondere vet-vrije nachtverzorging van dit groene merk.


Dr.Hauschka Cosmetica heeft voor de nacht de vetvrije nachtverzorging die de stofwisseling van de huid gedurende de nacht ondersteunt; de huid is dan het meest actief. Om deze natuurlijke uitscheidingsprocessen niet te belasten met een vette crème, bevatten de producten van Dr.Hauschka Cosmetica voor de nacht stimulerende en herstellende plantenextracten. Hierdoor kan de huid vrij ademen en worden zwakke punten en eenzijdige reacties hersteld.


Na de gezichtsverzorging konden we met de in totaal zestien aanwezige dames genieten van een lekkere high tea, om ondertussen de opgedane informatie natuurlijk even met elkaar te delen.


Voor het decoratieve cosmetica gedeelte van de Dr. Hauschka lag de mooie Natural Glamour look voor ons op de werktafels. Deze lijn straalt rust, harmonie en elegantie uit en bevat een aantal zeer bruikbare producten waarover je meer kunt lezen in dit artikel. Naast deze look konden onze lezeressen gebruik maken van alle andere reguliere cosmeticaproducten uit het Dr. Hauschka assortiment.


Natuurlijk hebben Debbie en Wendy de dames tips meegegeven over applicatie, productgebruik en andere gezellige beauty ‘issues’. Kortom: Een bijzonder leuke en inspirerende groene middag met stuk voor stuk prachtige en lieve dames die wij meer dan graag met een glimlach op hun gezien naar huis hebben zien vertrekken.Zullen we binnenkort weer eens een gezellige workshop organiseren? Laat het ons zeker weten als je leuke tips hebt, wie weet kunnen we er iets mee doen!

Deel dit artikel
Back to top